ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 January, 2024 - 23:07

Categories: 

Ατρόμητος για τα ημιτελικά!

Τεράστιο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου πραγματοποίησε ο παθιασμένος Ατρόμητος επικρατώντας του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο με 1-2.

Ο Φατίχ Τερίμ «επιστράτευσε» όλες τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες του «τριφυλλιού»  επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψει τα κενά, που είχαν προκύψει με τους πολλούς και συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών του μονάδων. Όπως φυσικά και να προστατεύσει  παίκτες του ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του ο Ντραγκόφσκι, ενώ την αμυντική τετράδα συγκροτούσαν οι  Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν και Μλαντένοβιτς.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ξεκίνησαν  οι Αράο, Βιλένα, με τον νεοφερμένο Τάσο Μπακασέτα να αναλαμβάνει την οργάνωση του παιχνιδιού  ενώ στα φτερά της επίθεσης βρέθηκαν  οι Αϊτόρ και Μαντσίνι και στην κορυφή ο Τζούρισιτς.

 Ο νέος… άνεμος με τις τρεις τελευταίες προσθήκες του Παναθηναϊκού έκανε έντονη την εμφάνιση του στα 25 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Διάστημα όπου οι «πράσινοι» μπήκαν ιδιαίτερα «φορτσάτοι». Αρχικά στο 10’ η εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα έστειλε την πάλα στο δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ωραίο γκολ του Αιτόρ.Στο 19΄ο Ούγκο με ωραία κάθε τροφοδότησε τον Αιτόρ, με τον Ισπανό εξτρέμ να μην μπορεί να νικήσει στο τετ α τετ τον Τσιντώτα.

Ανατροπή με Αντζιέλσκι-Γιουμπιτάνα

Ο Ατρόμητος έβγαλε αντίδραση κι στο 25’ ισοφάρισε. Αρχικά ο Ντραγκόφσκι απομάκρυνε το συρτό σουτ του Έρλινγκμαρκ, ο Αντζιέλσκι παίρνει το... ριμπάουντ και με σκαφτό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε, όμως μετά από εξέταση από το VAR μέτρησε και τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν. Ο Ατρόμητος έψαξε και για δεύτερο γκολ και αφού στο 32΄το σουτ του Γιουμπιτάνα αποκρούστηκε από τον Νττραγκόφσκι, στο 42΄οι Περιστεριώτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Ρομπάιγ τροφοδότησε τον Γιουμπιτάνα που βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των «πρασίνων» κι έγραψε το 1-2.

O Tερίμ βλέποντας το παιχνίδι να μην εξελίσσεται όπως ο ίδιος θα περίμενε, αποφάσισε να ρισκάρει κι έριξε στην μάχη τους Μπερνάρ, Πέρεθ και Ιωαννίδη. Στο 69’ χάθηκε σπουδαία ευκαιρία με την σέντρα του Μλαντένοβιτς και την κεφαλιά του Τζούριτσιτς, που μπλόκαρε ο Τσιντώτας. Στο 72’ ωραία κάθετη του Αιτόρ, η κεφαλιά του Μπερνάρ ήταν άστοχη.  Στο 75’ χάθηκε η πιο κλασική ευκαιρία στο ματς. Τρομερή μπαλιά του Ιωαννίδη για τον Μπερνάρ, στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, με τον Βραζιλιάνο να μην μπορεί να περάσει την μπάλα επάνω από τον Τσιντώτα. 

Χαμένο πέναλτι με διπλό δοκάρι Ιωαννίδη!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι στο 88’ μετά από χρήση του  VAR  σε χτύπημα του Ασεβέδο επί του Ιωαννίδη. To εκτέλεσε ο ίδιος ο παθών, απέκρουσε ο Τσιντώτας η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και νέα προβολή του Ιωαννίδη στην επαναφορά ξανά στο δοκάρι!

 

Ομάδα: