ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 June, 2024 - 20:20

Categories: 

Βέρμπιτς: «Σκέφτομαι συχνά να επιστρέψω στην Κοπεγχάγη!»

 

Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κοπεγχάγη ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα tipsbladet, ο Σλοβένος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της ομάδας της Δανίας.

Αναλυτικά μίλησε για:

- τις 99 συμμετοχές που έκανε με την Κοπεγχάγη: «Έχω μία φανέλα της Κοπεγχάγης με το όνομα μου και το νούμερο 99. Είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να παίξω το 100ο παιχνίδι στη Δανία».

- το αν του λείπει η παρουσία του στην Κοπεγχάγη: «Τα χρόνια μου στην Κοπεγχάγη ήταν τα καλύτερα στην καριέρα μου. Νικούσαμε σχεδόν σε κάθε ματς και προκριθήκαμε στους ομίλους του Champions League και του Europa League. Ένιωθα ευτυχισμένος στο τερέν και νοσταλγώ την παρουσία μου στη Δανία. Βλέπω συχνά τα παιχνίδια της Κοπεγχάγης στην τηλεόραση, ειδικά στο Πάρκεν. Δυστυχώς, δεν στεφθήκαμε πρωταθλητές».

 

-το αν θα σκεφτόταν να επιστρέψει: «Το σκέφτομαι συχνά, το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Κοπεγχάγη, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Κάθε μεταγραφική περίοδος είναι απρόβλεπτη, αλλά σίγουρα δεν θα έλεγα "όχι" στην παλιά μου ομάδα. Ήμουν σε συζήτηση με την Κοπεγχάγη από όταν έφυγα από την ομάδα, αλλά η Ντινάμο Κιέβου δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω, και έτσι δεν έγινε τίποτα».

-τον Ζέκα: «Χάρηκα πολύ όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό. Καταφέραμε να παίξουμε μαζί μόνο για μισή σεζόν στην Κοπεγχάγη, αλλά αναπτύξαμε μία στενή σχέση. Τώρα επέστρεψε σπίτι του στον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε ξανά μαζί».

Ομάδα: