ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

4 October, 2024 - 20:57

Categories: 

Βλέπει Θρύλο ο Ζοσέ Μουρίνιο!

 

  

Το όνομα του Ολυμπιακού αποτελεί μαγνήτη για σύσσωμο το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και αυτό το εισπράττει εύκολα κανείς από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται και τον σεβασμό που εκπέμπει.

Στη αναμέτρηση της πρεμιέρας της Πόλης η έδρα της Φενέρμπαχτσε είχε γεμίσει από πολύ νωρίς και μάλιστα υπάρχουν αρκετές παρουσίες, ΑΣε αυτή την κατηγορία ανήκει φυσικά ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο «Special One» που ανέλαβε τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Φενέρμπαχτσε το περασμένο καλοκαίρι προερχόμενος από την Ρόμα βρίσκεται στις εξέδρες και παρακολουθεί την αναμέτρηση του συνόλου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τους Κυπελλούχους Ελλάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα

 

 

 

Ομάδα: