ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 June, 2024 - 22:16

Categories: 

Βρήκε παρηγοριά στο Μπέργκαμο η Φιορεντίνα

Ξέσπασε στην Αταλάντα για τον χαμένο τελικό του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena η Φιορεντίνα!

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Serie A, οι «βιόλα» πέρασαν με το χορταστικό 3-2 από το Μπέργκαμο, παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε οριστικά το φετινό ιταλικό πρωτάθλημα.

 

 

Και τα πέντε τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης, με τον Μπελότι να ανοίγει το σκορ στο 6', προτού απαντήσει ο Λούκμαν στο 12' για το 1-1. Επτά λεπτά αργότερα, ο Μπιράγκι έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την ομάδα της Φλωρεντίας, με τον Σκαλβίνι να φέρνει για ακόμα μία φορά το ματς στα ίσα στο 32'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπελότι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

Με τη νίκη αυτή, η Φιορεντίνα τερμάτισε στην 8η θέση της Serie A με 60 βαθμούς, κερδίζοντας το εισιτήριο για το Conference League, την ώρα όπου οι «μπεργκαμάνσκι» έχασαν την ευκαιρία να τερματίσουν στην 3η θέση, μένοντας στην 4η και τους 69 βαθμούς.