ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 January, 2024 - 23:27

Categories: 

Βύθισε την Μπαρτσελόνα στην ... παραζάλη με απίστευτη «πεντάρα» το «Κίτρινο Υποβρύχιο»

Μυθικό παιχνίδι στη Βαρκελώνη με τη Βιγιαρεάλ να «τορπιλίζει» την Μπαρτσελόνα και να στέλνει... στον βυθό την ομάδα του Τσάβι!

Λίγες μόνο ημέρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, οι «μπλαουγκράνα» υπέστησαν νέο κάζο, χάνοντας αυτή τη φορά με το απίστευτο 5-3 από τη Βιγιαρεάλ στο «Olympic Stadium» για την 22η αγωνιστική της La Liga!

Σε ένα ματς που θα μνημονεύεται για χρόνια, οι Καταλανοί βρέθηκαν αρχικώς με την πλάτη στον... τοίχο (0-2), έφεραν τούμπα την κατάσταση με απίθανο come back μέσα σε ένα δεκάλεπτο (60'-70') για το 3-2, ωστόσο, το «κίτρινο υποβρύχιο» με ανατροπή στην... ανατροπή και δύο γκολ μετά το 9ο λεπτό των καθυστερήσεων (!) πήρε μια ιστορική νίκη!

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, με εξαίρεση την προσπάθεια του Ζοάο Φέλιξ στο 15', δεν δημιούργησε άλλες καλές στιγμές μπροστά από την αντίπαλη εστία. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ είδε στο 22' να της ακυρώνεται γκολ του Μορένο μετά από χρήση VAR για φάουλ. Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο, ο Ισπανός φορ δεν άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφού στο 41' «πάγωσε» τους «μπλαουγκράνα» κάνοντας το 0-1!

Μάλιστα, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους, αφού ο Ακομάς νίκησε από κοντά τον Πένα για το 0-2 στο 54'! Ένα γκολ το οποίο κατά πως φάνηκε «ξύπνησε» τους Καταλανούς, οι οποίοι και μείωσαν άμεσα με τον Γκουντογκάν (60'), φέρνοντας μάλιστα το ματς στα ίσα οκτώ λεπτά αργότερα με τον Πέδρι!


Στο 71', η ομάδα του Τσάβι έκανε την ολική ανατροπή με το αυτογκόλ του Μπαγί για το 3-2, δείχνοντας πως πάει για μια μεγάλη νίκη. Παρ' όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα!

Η Βιγιαρεάλ δεν «μάσησε» από την τροπή που πήρε το παιχνίδι, πιέζοντας άμεσα την αντίπαλη άμυνα για το γκολ της ισοφάρισης. Τέρμα το οποίο και βρήκαν στο 84ο λεπτό με τον νεοαποκτηθέντα Γκουέδες για το 3-3! Μια εξέλιξη η οποία φάνηκε ξεκάθαρα πως έκοψε τα «φτερά» των παικτών της Μπάρτσα, οι οποίοι «άναρχα» προσπαθούσαν να πάρουν τη νίκη.

Έτσι λοιπόν, το «κίτρινο υποβρύχιο» βρήκε τους χώρους στο ανοικτό γήπεδο, χτυπώντας δις στο 9ο και 12ο λεπτό των καθυστερήσεων με τους Σέρλοθ και Μοράλες αντίστοιχα, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία και ιστορική νίκη επί της Μπάρτσα!