ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 June, 2024 - 16:26

Categories: 

Γίνεται τρίτη φορά πατέρας ο Φόντεν

Ο Φιλ Φόντεν δεν βρίσκεται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στη Γερμανία για το Euro 2024, καθώς ο Άγγλος διεθνής επέστρεψε εσπευσμένα στο Νησί για οικογενειακό λόγο, ο οποίος αφορά γέννηση.

 

Λίγες ώρες μετά την εξασφάλιση της πρόκρισής της στη φάση των 16 του Euro 2024, η εθνική Αγγλίας κλήθηκε να αποχωριστεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο λόγος φυσικά για τον Φιλ Φόντεν, καθώς όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (26/06) η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ο αριστερός εξτρέμ των Τριών Λιονταριών αποχώρησε από τα γήπεδα της Γερμανίας γυρνώντας εσπευσμένα στο Νησί για σοβαρό οικογενειακό ζήτημα.

 

Ωστόσο, κάθε άλλο παρά ανησυχητικός είναι ο λόγος, αφού όπως αποκάλυψαν βρετανικά δημοσιεύματα ο Φόντεν απέκτησε το τρίτο του παιδί και ήθελε να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα του, αίτημα που έκανε δεκτό ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

 

Παρόλα αυτά, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη Γερμανία και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Σλοβακία την προσεχή Κυριακή (30/06, 19:00) για τη φάση των 16.