ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

5 February, 2024 - 20:34

Categories: 

Γιατί το ντέρμπι έπαιξε live στο Youtube, στην κορυφή το MEGA και έρχεται το..Eurovision Channel!

Ελεύθερα στο κανάλι της Cosmote TV  στο Youtube μεταδόθηκε το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από τη Λεωφόρο. Η μετάδοση έγινε ελεύθερα εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπισε η Cosmote TV  στη θέαση του αγώνα μέσω Application σε έξυπνες τηλεοπτικές συσκευές, κινητά και υπολογιστές.

H Cosmote  TV  σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

“Λόγω τεχνικού προβλήματος επηρεάζεται η ομαλή λειτουργία του COSMOTE TV app σε ορισμένες συσκευές.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ελεύθερα, από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Οι τεχνικοί μας εργάζονται εντατικά για την αποκατάστασή της υπηρεσίας. Ζητούμε συγγνώμη από τους συνδρομητές μας και

ευχαριστούμε για την κατανόησή τους.”

Στην κορυφή το MEGA

Στην πρώτη θέση βρέθηκε το Mega την εβδομάδα 29-01/04/02/2024  με ποσοστό 13,9%  έναντι 14,8% την προηγούμενη βδομάδα στην μέτρηση τηλεθέασης της Nielsen. Δεύτερος ο ΑΝΤ1 με 12,1% (12%) και τρίτος ο Alpha  με 11,9% (11,7%). Το Star ανέβηκε στην 4η θέση με 11,0% (10,4%) και ακολουθεί ο ΣΚΑΪ με 10,9%, (11,3%). Στο 5,2%  (5%) η  ΕΡΤ1  και με 2,3% το ΜΑΚ TV. Στο 1,8% η ΕΡΤ3 και με 1,2% η ΕΡΤ2. 

Στα "σκαριά" το Eurovision Channel

Στα "σκαριά" το Eurovision Channel έχει η ΕΡΤ για το ERTFLIX. Η πρόσκληση ενδιαφέροντος απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο για την εκτέλεση του έργου της σύνθεσης περιεχομένου ενός streaming καναλιού, με την ενδεικτική ονομασία “EUROVISION CHANNEL”, στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην EUROVISION, του οποίου το κύριο περιεχόμενο θα είναι το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό από το Αρχείο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για την EUROVISION, με χρονικό διάστημα λειτουργίας από τις 20 Φεβρουαρίου 2024 έως και τις 31 Μαΐου 2024 . 

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Μια αθέατη πλευρά του σκληρού κόσμου των ναρκωτικών, τους ανθρώπους που μένουν πίσω ή οι ζωές τους επηρεάζονται καθοριστικά από τις άλλες όψεις της χρήσης τους, παρουσιάζει η εκπομπή «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, στις 22:00, στο ΕΡΤNEWS...

-Το Flash.gr ενισχύει πολυπαραγοντικά το περιεχόμενο του εντάσσοντας στο δυναμικό του την αστρολόγο Αθηνά Βαγενά, η οποία κατέχει εικοσαετή πείρα στον πεδίο της αστρολογίας, της έρευνας και της ανάλυσης. Επιπλέον, θα παρέχει χρήσιμες συμβουλές μέσω της παρουσίας της στο TikTok του Flash.gr. Η νέα αστρολογική στήλη έρχεται κάθε Παρασκευή στην εκπομπή «ACTION ΤΩΡΑ» αλλά και κάθε Σάββατο στο «ACTION ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ»....

-Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 00:10, σε νέα ημέρα μετάδοσης, το «MEGA Stories» αναζητά και συνομιλεί με τους ανθρώπους που έκαναν το σεξ επάγγελμα και καταγράφει τις φιλελεύθερες αλλά και τις συντηρητικές προσεγγίσεις στη σεξεργασία σήμερα...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com