ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

28 October, 2024 - 18:20

Categories: 

Για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια δεν κέρδισε κανείς από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

 

To γεγονός ότι φέτος διανύουμε μία αγωνιστική σεζόν η οποία κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως η ποδοσφαιρική επανάσταση των θεωρητικά «μικρομεσαίων» ομάδων επιβεβαιώθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Κι αυτό διότι κανείς από τους θεωρητικά «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν κατάφερε να κερδίσει! Με τον Άρη να αποτελεί τη φετινή ευχάριστη έκπληξη, αφού η ομάδα του Άκη Μάντζιου με την ισοπαλία που απέσπασε στο ΟΣΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 1-1 απολαμβάνει τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής με 18 πόντους.

 

Παράμετρος που είχε να συμβεί οκτώ χρόνια!

Κάτι παρόμοιο  λοιπόν, είχε συμβεί το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου 2016, για την 5η αγωνιστική εκείνου του πρωταθλήματος. Τότε ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί  1-0 στην Λάρισα από την ομώνυμη ομάδα, με γκολ του Γκόλια στο 92’.

Ο Παναθηναϊκός έφερε 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ και ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη (η οποία είχε προπονητή τον Ραζβάν Λουτσέσκου) στην Τούμπα. Η αγωνιστική έκλεισε με τον αγώνα ΑΕΚ-Ηρακλής στο ΟΑΚΑ, ο οποίος έληξε κι αυτός ισόπαλος χωρίς τέρματα..

 

Ομάδα: