ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2024 - 15:22

Categories: 

Για τις 6 Φεβρουαρίου ορίστηκε η εκδίκαση του Ολυμπιακού στο CAS

Άμεσες και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση και το ντέρμπι που τελικά πήρε στα χαρτιά το Τριφύλλι λόγω της κροτίδας στον Χουάνκαρ.

 Η ώρα της κρίσης έφτασε για την τύχη του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (22/10), το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στο Γ. Καραϊσκάκης λόγω της κροτίδας που είχε πέσει στο Χουάνκαρ.

 

Ολοκληρώθηκε λοιπόν το προκαταρκτικό στάδιο της υπόθεσης ενώπιον του CAS, με την ανταλλαγή των εγγράφων υπομνημάτων, καθώς ακολούθησε και ταχεία διαδικασία για την επίλυση της διαφοράς.

 

Όπως έγινε γνωστό, η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ όσον αφορά την υπόθεση «Χουάνκαρ» θα εκδικαστεί από το CAS την Τρίτη στις 6 Φλεβάρη.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει ασκήσει παρέμβαση στο CAS. Είχε προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση με σκοπό να μην αλλάξει η ποινή που ήδη έχει επιβληθεί στους Ερυθρόλευκους (μηδενισμό στον αγώνα με 0-3, αφαίρεση 1 βαθμού και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των Θυρών.

Ομάδα: