ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

5 July, 2024 - 00:50

Categories: 

Γκάλης: «Το μπάσκετ έχει μπει στο πετσί του Έλληνα»

Ο Νίκος Γκάλης, πρεσβευτής του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά παρακολούθησε δια ζώσης και τον δεύτερο αγώνα της εθνικής, αυτόν απέναντι στην Αίγυπτο απόψε (4/7), στο ΣΕΦ.

Αφού πρώτα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, δήλωσε στις κάμερες πως ο Γκάλης θα είναι πρεσβευτής της Ομοσπονδίας σε όλες τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο «Γκάνγκστερ» δήλωσε: «Έχουμε μάθει τον Έλληνα να αγαπάει το μπάσκετ. Έχει μπει στο πετσί του. Εγώ θέλω, όπως όλοι να ξαναζούμε κάθε χρόνο μεγάλες στιγμές».

 

Αναλυτικά, ο Νίκος Γκάλης επισήμανε: 

 

«Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο (σ.σ. τον Βαγγέλη Λιόλιο) για τα ωραία λόγια. Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση σε αυτό το event. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα. Ο αθλητισμός είναι για όλους. Είναι από τα λίγα πράγματα που ενώνει όλο τον κόσμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ, εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία. Ο αθλητισμός είναι για όλα τα παιδιά, για όλο τον κόσμο».

 

Για το αν θα δούμε την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πιστεύω ότι έχουμε μία καλή ομάδα. Θέλω να πιστέψω ότι είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε και μετά έχει ο Θεός να δούμε σιγά σιγά μέχρι το επόμενο».

 

Για το ότι επέστρεψε στο ΣΕΦ: «Είναι πολύ συγκλονιστικό που βρίσκομαι ξανά σε αυτό το γήπεδο, σαν να ήμουν εδώ χθες. Το χαρήκαμε όλοι».

 

Για την αγάπη του Έλληνα για το μπάσκετ: «Έχουμε μάθει τον Έλληνα να αγαπάει το μπάσκετ. Έχει μπει στο πετσί του. Εγώ θέλω, όπως όλοι να ξαναζήσουμε κάθε χρόνο μεγάλες στιγμές».

πηγή amna.gr