ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 April, 2024 - 17:52

Categories: 

Γκριγκόνις: «Δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας!»

Το βράδυ της Τρίτης (20:30), ο Παναθηναϊκός AKTOR θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs της Ευρωλίγκας.

Στο πλαίσιο της media day ενόψει του Game 1 της σειράς, πέραν από τον Εργκίν Αταμάν, μίλησε και ο Μάριους Γκριγκόνις για την αυριανή αποστολή των «πράσινων».

Ο Λιθουανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που θα κρίνουν την έκβαση του αγώνα, αλλά και στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός ώστε να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση.

Παράλληλα, σχολίασε το γεγονός πως οι «πράσινοι» έχουν δύο ήττες φέτος από τη Μακάμπι, ενώ, μίλησε και για το δίδυμο των Μπράουν-Μπόλντγουιν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριους Γκριγκόνις:

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι: «Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωση μας και να κάνουμε τη δουλειά μας. Στο μπάσκετ το θέμα είναι να βάλεις περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο σου. Αν παίξεις και καλή άμυνα ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να το θέλουμε περισσότερο και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη γνωρίσει δύο ήττες από την Μακάμπι: «Δε μας ενδιαφέρει το 0-2. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Για το ποιος είναι καλύτερος για την Μακάμπι. Ο Μπράουν ή ο Μπόλντγουιν: «Εξαρτάται από την ημέρα. Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες, σκοράρουν, δημιουργούν και μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους».

 

Ομάδα: