ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 May, 2024 - 19:39

Categories: 

Γκριγκόνις: «Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε»

 

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε σε Final Four μετά από 12 χρόνια και αναχώρησε για το Βερολίνο με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της Euroleague, όπως τόνισε και ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός γκαρντ μίλησε για τα συναισθήματά του για την παρθενική του συμμετοχή σε Final Four, όπως και για τον συμπατριώτη του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Γκριγκόνις:

«Υπάρχει μεγάλη προσμονή, είναι μία καλή και νέα πρόκληση. Πρώτη φορά για εμένα οπότε προσπαθώ να χαρώ τη κάθε στιγμή.

Έχω καλές αναμνήσεις από το Βερολίνο, ξέρω την πόλη οπότε είναι ωραίο που γίνεται στη συγκεκριμένη πόλη.

Θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι, το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Σε αυτό το σημείο της σεζόν νομίζω ότι όλοι ξέρουν ο ένας τον άλλον, ύστερα από τόσα πολλά παιχνίδια. Έχουμε παίξει ήδη δύο φορές κόντρα στη Φενέρ οπότε θα δούμε αν έχουμε πλάνο αλλά στην τελική είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα κρίνουν το ματς.

Ο Σλούκας δεν μας έχει πει κάτι ακόμα. Ίσως αργότερα, ακόμη έχουμε μερικές προπονήσεις μπροστά μας πριν το παιχνίδι οπότε πιστεύω αργότερα.

Η χώρα μου πιστεύω θα υποστηρίξει περισσότερο τον Σάρας καθώς είναι πιο διάσημος αλλά ο δικός μου κύκλος θα με στηρίξει. Γενικότερα όμως η Λιθουανία θα στηρίξει τον Σάρας».

 

Ομάδα: