ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 February, 2024 - 19:01

Categories: 

Δεν «Χ»άρηκε κανείς στην Φρανκφούρτη

Ισοπαλία με… δύο χαμένους στην Φρανκφούρτη, ανάμεσα σε Άιντραχτ και Βόλφσμπουργκ, μετά το μεταξύ τους 2-2 στο εναρκτήριο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι «λύκοι» ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 2’, σε φάση που είχαν δοκάρι με τον Άρνολντ πριν ο Λακρουά στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε μετά από ένα δεκάλεπτο, με τον Μαξ να ανοίγει λογαριασμό στα γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα, κάνοντας το 1-1.

Ο ίδιος παίκτης ωστόσο νικήθηκε στον αέρα από τον Μπέρενς, ο οποίος με μια ακόμα κεφαλιά, έδωσε εκ νέο το προβάδισμα στην Βόλφσμπουργκ, μετά το ημίωρο της αναμέτρησης…

Η Άιντραχτ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 69’, με το σουτ του Ενκουνκού να περνάει… ξυστά από το αριστερό δοκάρι και δέκα λεπτά μετά ζήτησε πέναλτι, που δεν καταλογίστηκε.

Εν τέλει, στο δεύτερο λεπτό του επιπλέον χρόνου, από ασίστ του Τσάντλερ, ο αμαρκάριστος Μαρμούς με πλασέ έκανε το τελικό 2-2!