Δεν ήταν αρκετό το γκόλ του Κυριακόπουλου για την Μοντσα, έχασε καί από την Ουντινέζε
Η Μόντσα έχασε με 1-2 στο "Brinteo" για την 15η αγωνιστική της Σέριε Α. Ο Κυριακόπουλος ισοφάρισε αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για την ομάδα τής Νομβαρδίας.
Η Ουντινέζε προηγήθηκε με τον Λούκα μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι την αρχή του β' ημιχρόνου και πιό συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό όταν ο Ντάνιελ Μαλντίνι έκανε μια ατομική προσπάθεια κόπηκε από τούς αμυντικούς και στο ριμπάουντ επωφελήθηκε ο Κυριακόπουλος με δυνατό σούτ και λίγη δόση τύχης έκανε την ισοφάριση για την ομάδα του. Στο 70 ο Μπιτζολ προωθήθηκε από την άμυνα στην αντεπίθεση και έβαλε την ομάδα του ξανά μπροστά στο σκορ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Η Ουντινέζε επέστρεψε στην 9η θέση και βρίσκεται στο -2 από την Μίλαν που βρίσκεται στην 7η θέση που οδηγεί και στο Κονφερνς λιγκ. Η Μόντσα συνεχίζει να προβληματίζει και φιγουράρει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

