ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 July, 2024 - 16:55

Categories: 

Δεν προχωρά η ΑΕΚ στην απόκτηση του Σισέ

Αν και το κλίμα των τελευταίων ημερών έδειχνε πως η ΑΕΚ θα κάνει δικό της τον άλλοτε στόπερ των “ερυθρόλευκων” Παπ Αμπού Σισέ κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Αδανα Ντεμίρσπορ και ο “Δικέφαλος” κινήθηκε για την απόκτηση του κρίνοντας την ως μια επιλογή συμπληρωματική στο κέντρο της άμυνας.

 

Στην “Ένωση” σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται να έκαναν δεύτερες σκέψεις για την απόκτηση του άλλοτε αμυντικού του Ολυμπιακού και αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Αυτή η απόφαση δεν άλλαζει κάτι στην δεδομένη τετράδα της άμυνας για την ΑΕΚ (Βίντα, Κάλενς, Μουκουντί Μήτογλου) χωρίς όμως κανείς να μην αποκλείει το ενδεχόμενο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να κινηθεί για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού στο θερινό μεταγραφικό παζάρι

Ομάδα: