ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

23 March, 2025 - 16:13

Categories: 

Εκτός βάθρου ο Mίλτος Τεντόγλου στο Παγκόσμιο της Κίνας

Συμβαίνει και στους κορυφαίους… Μετά από χρόνια κυριαρχίας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Ναντζίνγκ, μετά και τα δύο back-to-back χρυσά που είχε πάρει στα προηγούμενα Παγκόσμια Κλειστού Στίβου του 2022 και 2024!

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής και χρυσός ολυμπιονίκης έμεινε στην πέμπτη θέση με καλύτερο άλμα στα 8,14μ., που έκανε στην τέταρτή του προσπάθεια και ήταν η καλύτερη φετινή του επίδοση.

Ο αθλητής από τα Γρεβενά είχε πηδήξει 7,81μ. και 7,91μ. στα δύο πρώτα του άλματα πατώντας αρκετά μακριά από την βαλβίδα, ενώ στο τρίτο ήταν άκυρος. Έτσι βρέθηκε στην τέταρτη προσπάθειά του υποχρεωμένος να βγάλει μεγάλο άλμα για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο του αγώνα.