ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

29 November, 2024 - 19:55

Categories: 

Εκτός οι Γεντβάι και Σπόραρ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον Ατρόμητο με δύο απουσίες, αφού οι Γεντβάι και Σπόραρ, δεν μπόρεσαν να προπονηθούν.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν σήμερα στο Κορωπί για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, την τελευταία του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας.

 

Ο προπονητής της ομάδας, Ρουί Βιτόρια μέτρησε τις ίδιες δύο απουσίες που είχε και πριν το παιχνίδι με την Ελσίνκι, αφού ούτε ο Γεντβάι ούτε ο Σπόραρ μπόρεσαν να προπονηθούν με τους συμπαίκτες τους. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, που είχε υποστή κάκωση στον προσαγωγό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Σλοβένος φορ, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αχίλλειο, έκανε θεραπεία.

 

Ομάδα: