ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 June, 2024 - 17:59

Categories: 

Ελευθεριάδου: «Δεν θα σταματούσα την καριέρα μου για κανέναν!»

Τέλος στην φημολογία που την ήθελε να σταματούσε πρόωρα την ενεργό δράση

και να μετακομίζει στις ΗΠΑ, ώστε να βρεθεί στο πλευρό του Σάσα Βεζένκοφ που παίζει στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς, έδωσε η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Η διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού μιλώντας στον ΑΝΤ1 έβαλε φρένο στις φήμες που είχαν αναπτυχθεί δηλώνοντας τα εξής:

 

«Έχουμε κάνει τη συζήτηση αυτή και μεταξύ μας μιλάμε πολύ ανοιχτά για αυτά τα θέματα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι την καριέρα μου δεν θα τη σταματούσα για τίποτα άλλο, πέρα από το αν θα ήθελα εγώ. Για κανέναν άλλο δεν θα έβαζα τέλος σε κάτι που μου αρέσει, μόνο αν το θελήσω εγώ» αρκέστηκε να σημειώσει

Η 26χρονη παίκτρια, που ετοιμάζεται για την παρθενική συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν έκρυψε παράλληλα την ενόχλησή της για όσους την παρουσιάζουν ως την «κοπέλα του Βεζένκοφ», παρότι η ίδια έχει μια σπουδαία καριέρα. «Είναι κάτι το οποίο έχω δει άπειρες φορές. Με ενοχλεί σίγουρα γιατί καθορίζεις έναν άνθρωπο, είτε γυναίκα είτε άνδρα, από τις επιτυχίες του ή τι έχει καταφέρει. Υπάρχει μονίμως μία ίντριγκα και ένα κουτσομπολιό στα σάιτ, δεν βλέπουμε την ουσία και όσα έχει καταφέρει ο άλλος γιατί είναι πάνω απ' όλα τα views» επισήμανε η Ελευθεριάδου.

 

Ομάδα: