ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 June, 2024 - 18:53

Categories: 

Ελεύθερος ο Νίκος Χουγκάζ

 

Ο Νίκος Χουγκάζ (24 χρονών, 2.08 μέτρα) είναι πλεόν ελεύθερος να επιλ΄ξει το πόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Παναθηναϊκός AKTOR αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον διεθνή πάουερ φόργουορντ, μην ενεργοποιώντας την option που είχε στο συμβόλαιό του. Οι "πράσινοι" είχαν το δικαίωμα να αποφασίσουν μέχρι τις 5 Ιουλίου, ωστόσο το έκαναν νωρίτερα.

Ο Χουγκάζ τον τελευταίο 1.5 χρόνο αγωνιζόταν ως δανεικός στο Περιστέρι bwin. Την σεζόν 2023/24 είχε 6.6 πόντους και 3.4 ριμπάουντ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής, με τις επιδόσεις του να του χαρίζουν μία θέση στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά (2-7/7).

 

Ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται να είναι ένας από τους δύο παίκτες που θα κοπεί ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης. Δεδομένου όμως ότι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, ο Βασίλης Σπανούλης τον υπολογίζει κανονικά για την 14αδα που θα πάρει μαζί του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αν βέβαια προκριθεί η Ελλάδα.

Ομάδα: