ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 June, 2024 - 20:53

Categories: 

Ελ Κααμπί: «Ο τίτλος του Conference League αντιμετωπίστηκε ως ένα ιστορικό γεγονός»

 

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πήρε στις πλάτες του τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε εκ του ασφαλούς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διάκριση της ιστορίας του, που δεν είναι άλλη από την επική και μεγαλειώδη κατάκτηση του ConferenceLeague.

Ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και γενικότερα των «ερυθρόλευκων» δήλωσε υπερήφανος για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του και έκανε ειδική αναφορά στη μεγάλη αγάπη που έχει δεχτεί από τους οπαδούς της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

 

 

 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με επικό τρόπο τη φετινή σεζόν αφού έφτασε ως την κορυφή της Ευρώπης μέσω της συμμετοχής του στο Conference League, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχοντας 11 γκολ στα νοκ-άουτ και ολοκληρώνοντας ως κορυφαίος σκόρερ τη διοργάνωση.

 

Η ανταμοιβή του πέρα από την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου ήταν η αμέτρητη αγάπη που εισέπραξε από τους φίλους των ερυθρολεύκων, με τον Μαροκινό φορ να αναφέρεται στις μοναδικές στιγμές που έχει βιώσει στην Ελλάδα μέσω δηλώσεών του σε μέσο της πατρίδας του.

«Με τον Ολυμπιακό έκανα την πιο πετυχημένη και δυνατή χρονιά στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος με αυτό. Για μέρες έφερνα στο μυαλό μου και ξαναζούσα τις στιγμές.

Με αντιμετώπισαν με αγάπη και σεβασμό , κάτι που δεν περίμενα σε τέτοιον βαθμό. Ήταν μία μοναδική και αξεπέραστη εμπειρία. Όλοι στην Ελλάδα και ειδικά οι φανς του Ολυμπιακού το γιόρτασαν. Αυτή η διάκριση ξεπέρασε τα αθλητικά όρια και αντιμετωπίστηκε ως ένα ιστορικό γεγονός. Μαζί με τον αδερφό μου, Ελ Αραμπί, είμαστε περήφανοι που υπήρξαμε μέρος αυτού του θρυλικού επιτεύγματος, δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος δεινός στράικερ.

Ομάδα: