ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 July, 2024 - 19:18

Categories: 

Ελ Κααμπί: «Πάμε να τα καταφέρουμε και φέτος στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού!»

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί γίνεται «μίδας» και παραμένει κάτοικος Πειραιά, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού για άλλα δύο χρόνια. Μία από τις πολυπόθητες ανανεώσεις για τους «ερυθρόλευκους» έγινε πραγματικότητα και, κατά τις πρώτες του δηλώσεις, ο Έλληνας εξτρέμ έθεσε ψηλά τον «πήχη», όχι μόνο για την ερχόμενη σεζόν, αλλά και το μέλλον, γενικότερα.

 

Ειδικότερα, έκανε λόγο για την περσινή πετυχημένη σεζόν, θεωρόντας την «προάγγελο», ώστε οι Πειραιώτες να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά στο μέλλον, λόγω και των 100 χρόνων του Συλλόγου.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγιούμπ Ελ Κααμπί:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι με την οικογένεια μας και ελπίζω να κάνουμε μία κάνουμε μία σπουδαία χρονιά, όπως κάναμε πέρσι. Θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό φέτος, που ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 του χρόνια κι ελπίζω να τα πάμε καλύτερα για εμάς, για τους παίκτες, αλλά και για τους φιλάθλους μας. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Πάμε, λοιπόν να τα καταφέρουμε αυτή την χρόνια.

 

Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένεια μας. Εγώ ήρθα πέρσι κι έτσι νιώθω πράγματα για αυτή την ομάδα. Είμαστε μία οικογένεια με το staff, με τον προπονητή, με τους συμπαίκτες και με τους φιλάθλους μας. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Πάμε να τα καταφέρουμε και φέτος».

 

Ομάδα: