ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 July, 2024 - 16:04

Categories: 

Εμπαπέ: «Δεν ήμουν καλός, απέτυχα στο EURO »

Στα ημιτελικά ολοκληρώθηκε η πορεία της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2024, καθώς χθες το βράδυ ηττήθηκε με 2-1 από την Ισπανία στο Μόναχο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης όλοι περίμεναν τις δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος δεν κρύφτηκε και παραδέχθηκε πως δεν ήταν τόσο καλός όσο έπρεπε για να βοηθήσει τους «τρικολόρ».

Μάλιστα, έθεσε ως προτεραιότητα την ξεκούρασή, καθώς σε λίγους μήνες ανοίγει ένα κεφάλαιο στην καριέρα του, μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Στο ποδόσφαιρο, είτε είσαι καλός είτε δεν είσαι καλός. Δεν ήμουν καλός. Απέτυχα στο EURO. Στο ποδόσφαιρο, είτε είσαι καλός είτε δεν είσαι καλός. Δεν ήμουν καλός. Απέτυχα στο EURO. Έχω πολλή δουλειά να κάνω. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω πολύ δυνατός την επόμενη σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος σταρ.

«Ήθελα να γίνω πρωταθλητής Ευρώπης… Τώρα θα πάω διακοπές, θα ξεκουραστώ καλά, θα μου κάνει πολύ καλό, μετά θα ετοιμαστώ να ξεκινήσω μια νέα ζωή. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε!», πρόσθεσε.