ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 July, 2024 - 21:58

Categories: 

Ενισχύθηκε με Βέγιν ο Ολυμπιακός

Στην ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού θα ανήκει τη νέα σεζόν ο Πρέντραγκ Βέγιν. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου Σέρβου διεθνούς δεξιού ίντερ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στα πλάγια της επίθεσης και να διεκδικήσει όλους τους εγχώριους τίτλους και τη διάκριση στην Ευρώπη.

Ο Βέγιν την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην κροατική Νέξε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πρέντραγκ Βέγιν. Ο διεθνής Σέρβος δεξιός ίντερ (ημ. γέννησης 17/12/1992, 1,96μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Ο αριστερόχειρας Πρέντραγκ Βέγιν διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, με θητείες τόσο στην πατρίδα του Σερβία, όσο και σε Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισραήλ, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία και Κροατία. Ο διεθνής Σέρβος έχει ‘παραστάσεις’ από όλες τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις με συμμετοχές και στο EHF Champions League.

Την τελευταία τριετία (2021-24), έπαιξε στην Κροατία και την Νέξε και μέτρησε 127 γκολ.

Ομάδα: