ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

31 July, 2024 - 20:17

Categories: 

Ενοχλημένος από την κριτική ο Αλμέιδα: «Όταν έχεις αμφιβολίες, τότε κάνεις αλλαγές»

Την έντονη δυσφορία του για όσους άσκησαν σκληρή κριτική στον ίδιο και την ΑΕΚ μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, κόντρα στην Ίντερ Ντ’ Εσκάδλδες, όπου το αρχικό 4-0 μετατράπηκε σε 4-3 εξέφρασε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αποψινής ρεβάνς στην Ανδόρα (19:30, CS2).

 «Κάθε μέρα το ποδόσφαιρο με απογοητεύει περισσότερο. Για 65 λεπτά κάναμε τα πράγματα τέλεια και έπειτα το παιχνίδι τελείωσε με 4-3 λόγω δικών μας λαθών και κάποιων ισχυρών σημείων που είχε ο αντίπαλος. Όμως δείξαμε ότι μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πολλά περισσότερα γκολ. Χάσαμε ένα πέναλτι, δόθηκε ένα πέναλτι που με VAR μπορεί να μην είχε καταλογιστεί και τελειώσαμε το παιχνίδι με νίκη. Μπορούσε να είναι διαφορετικό το ματς, αλλά είναι έντεκα εναντίον έντεκα», πρόσθεσε και κατόπιν έκανε το… ξέσπασμά του σε ήπιους τόνους.

«Αρχίζω και μαθαίνω στις αλλαγές που γίνονται και σε σχέση με τη διοίκηση. Ταυτόχρονα καταλαβαίνω και παρατηρώ την αλλαγή των απόψεων. Αν αυτά τα 20 λεπτά μπορούν να επηρεάσουν την άποψη κάποιων και να υπάρχουν αμφιβολίες»

Ομάδα: