ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 February, 2024 - 17:34

Εξαιρετικό αφιέρωμα για τα σημερινά του γενέθλια έφτιαξε ο Παναθηναϊκός

Special video για τα 116α γενέθλια του Παναθηναϊκού ανέβασε ο Ερασιτέχνης.

Οι «πράσινοι» έκαναν παράλληλα σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, υπενθυμίζοντας αξέχαστη ομιλία του Απόστολου Νικολαΐδη.

 

 

Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γιορτάζει και φέτος την 3η Φεβρουαρίου με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο με ένα μοναδικό βίντεο και μία αξέχαστη ομιλία του τεράστιου Απόστολου Νικολαΐδη.

Αποσπασματικά διαβάζουμε από τον λόγο του «Πατριάρχη» Απόστολου Νικολαϊδη για τα 70 χρόνια τα εξής:

«Συγκρατών τη μεγάλη συγκίνηση που με κατέχει την ιστορική αυτή στιγμή αποτίω φόρο τιμής στους ιδρυτάς του Παναθηναϊκού μας τον πρώτον οραματιστήν της Παναθηναϊκής ιδέας και κύριον ιδρυτήν του Ομίλου μας Γεώργιον Καλαφάτη…

Ασφαλώς ούτε ο Καλαφάτης ούτε οι συναδέλφοι του όη φαντασία και αν διέθετανκαι όσους οραματισμούς είχαν οι ψυχές τους θα ήτο αδύνατο να πιστέψουν πως το δημιούργημα τους εκείνο, θα ελάμβανε την έκταση που έλαβε μερικά χρόνια μετά την ίδρυσή του, ο Παναθηναίκός.

Χρειάστηκαν μεγάλες προσπάθειες, ανυποχώρητοι αγώνες, μεγάλος και συνεχής ενθουσιασμός, ακάματοι μόχθοι, ασίγαστο πάθος και πολλές θυσίες για να επιβιώσει να ανδρωθεί και να επιβληθεί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας…

Πράγματι αγαπητοί φίλοι ο Παναθηναϊκός μας , μεγάλωσε τόσο , ώστε με πεποίθηση πλέον να πιστεύουμε ότι κάποτε θα εορτάζονται οι εκατονταετηρίδες αυτού. Γιατί ο Παναθηναϊκός που είναι μια ιδέα, είναι αθάνατος»

Δείτε το σχετικό βίντεο του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τα 116 χρόνια στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 

Ομάδα: