ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 April, 2024 - 17:56

Categories: 

Επέστρεψε ο Κωνσταντέλιας, τιμωρημένος ο Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ

Με ενισχυμένη σύνθεση θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Λαμία

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, ο Ρασβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Λαμία, για την 7η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League(24/4 17.00).

Σε αυτή επέστρεψε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που ταλαιπωρούταν από ίωση και έχασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έμεινε εκτός, αφού συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Στην Θεσσαλονίκη έμειναν επίσης οι Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας και Τζίμας.

Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα «τελικού» για τους Θεσσαλονικείς, αφού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό βρέθηκαν μακριά από την κορυφή και θέλουν τη νίκη, περιμένοντας το αποτέλεσμα του αθηναϊκού ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα.

 

Ομάδα: