ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 March, 2024 - 19:21

Categories: 

Επίδειξη δύναμης από τον Ολυμπιακό!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ένας εντυπωσιακός κατά διαστήματα Ολυμπιακός την εκτός έδρας αναμέτρησή του κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, επικρατώντας με 93-63 για την 22η αγωνιστική της Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι έχοντας σε πολύ μεγάλη ημέρα τον αρχηγό τους Κώστα Παπανικολάου που πέτυχε 16 πόντους κι εξαιρετικούς τους Κάνααν με 15 πόντους (σ.σ. με 5/7 τρίποντα) και Πίτερς (13 πόντους) έκαναν μία καλή προπόνηση ενόψει του επερχόμενου κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με την Παρτίζαν

 

Με ξεκάθαρη επιδίωξη να επιβάλλει από πολύ νωρίς τους δικούς του κανόνες στο παρκέ μπήκε ο Ολυμπιακός στη αναμέτρηση , μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.

 

Με «μότο» την πολύ πιεστική τους άμυνα οι νταμπλούχοι Ελλάδας έπιασαν από τον λαιμό τους γηπεδούχους και δεν τους επέτρεπαν να βρουν δίοδους προς το καλάθι.

 

Την ίδια στιγμή οι Μήτρου-Λονγκ και Γκος οργάνωναν μαεστρικά. Οι εξαιρετικές συνεργασίες διαδέχοντας η μία τη άλλη και με τον Κάνααν τρομερά εύστοχο από την περιφέρεια και άμεσους συμπαραστάτες τους Μήτρου-Λονγκ Παπανικολάου ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 9-28!

 

Ανάλογο ήταν το ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό και στην δεύτερη περίοδο, Η είσοδος των Λαρεντζάκη, Ράιτ προσέδωσε ακόμη μεγαλύτερη εκρηκτικότητα σε επίθεση και άμυνα. Την ίδια στιγμή ο Παπανικολάου ήταη η ήρεμη δύναμη σε άμυνα και επίθεση, κατεβάζοντας ριμπάουντ, ενώ είχε ενεργό συμμετοχή σε πολλές όμορφες συνεργασίες, που κατέληγαν σε αιφνιδιασμό, Μάλιστα από μία όμορφο λόμπα – πάσα του Λαρεντζάκη και καλάθι του Ράιτ στον αιφνιδιασμό ο Ολυμπιακός εκτόξευσε την διαφορά στους 24 πόντους στο 14′ για το 18-42!

 

Στην συνέχεια ο Απόλλωνας αναθάρρησε και με τρίποντα των Μπλοντίν και Κόουλμαν, αλλά και καλάθια του Πέρκινς ψαλίδισε την διαφορά στους 11 για το 35-46 του πρώτου μέρους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός, αφού αρχικά είδε τους γηπεδούχους με τον Μπράουν να μειώνουν σε 40-48 πάτησε ξανά το πόδο στο γκάζι! Με τους Παπανικολάου, Πίτερς και Κάνααν να είναι «καυτούς» και τον Φαλ να σκεπάζει τα καλάθι, έκλεισε την τρίτη περίοδο με 50-73 και ουσιαστικά έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στην τελευταία περίοδο.

Εκεί όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδας βγάζοντας πολλές ωραίε φάσεις με τους Λούντζη, Ράιτ, Μήτρου Λονγκ και Λαρεντζάκη αύξησαν ακόμη περισσότερο την διαφορά για το τελικό 63-93 που διαμορφώθηκε με 2/2 βολές του Γιώργου Τανούλη.

 

Τα δεκάλεπτα: 9-28, 35-46, 50-73, 63-93

Ομάδα: