ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 April, 2024 - 16:56

Categories: 

Επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για επέκταση συμβολαίων σε Παλάσιος και Κώτσιρα

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τις επίσημες προσφορές του προς τους Γιάννη Κώτσιρα και Σεμπαστιάν Παλάσιος για επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2026 και στα τέλη Μαΐου θα δρομολογηθούν οι τελικές εξελίξεις

Όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι αυτή την στιγμή προσηλωμένος σε απόλυτο βαθμό στους μεγάλους στόχους του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και στο πώς θα μπορέσει να διεκδικήσει το "τριφύλλι" μέσα στις επόμενες 5,5 εβδομάδες τα δύο τρόπαια.

 

Την ίδια ώρα, ωστόσο, έχουν αρχίσει να τρέχουν πλέον οι πρώτες διαδικασίες που αφορούν την επόμενη μέρα και δη τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε συμβόλαια βασικών παικτών του σημερινού ρόστερ αναφορικά με τη νέα σεζόν, με πρώτους τους Γιάννη Κώτσιρα και Σεμπαστιάν Παλάσιος.

 

Οι πράσινοι μέσω του Γιάννη Παπαδημητρίου είχαν επαφές τις τελευταίες ημέρες με τους εκπροσώπους και των δύο ποδοσφαιριστών, όπου τους κατατέθηκαν κι επίσημα πλέον οι προτάσεις του Παναθηναϊκού για την επέκταση της συνεργασίας τους.

 

 

Ομάδα: