ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

6 October, 2024 - 16:36

Categories: 

Επιβλητικός Πανιώνιος «πέρασε» από το Άργος

 

Την εξαιρετική του πορεία στη φετινή Super League 2 συνέχισε ο Πανιώνιος, ο οποίος πέρασε άνετα με σκορ 2-0 από την έδρα του Παναργειακού για την 3η αγωνιστική του Β' Ομίλου.

Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, φτάνοντας δίκαια στο δεύτερο διαδοχικό τρίποντο και πρώτο μακριά από τη Νέα Σμύρνη, ανεβαίνοντας - έστω και προσωρινά - στην κορυφή του Νότιου Ομίλου με 7 βαθμούς.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρη στο εκπληκτικό τέρμα του Γιώργου Στούπη, ο οποίος με αφού κοντρόλαρε ιδανικά την μπάλα εκτός περιοχής, έπιασε ένα απίθανο φαλτσαριστό σουτ, στέλνοντας την μπάλα συστημένη στο δεξί «παραθυράκι» των γηπεδούχων! Τρία λεπτά αργότερα, σε μια από τις λίγες καλές στιγμές των γηπεδούχων, ο Καμπράλ δεν μπόρεσε να κάνει επαφή στο επικίνδυνο γύρισμα από τα δεξιά.

 

Στην επανάληψη, ο Πανιώνιος συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το τρίποντο στο 76' με ωραίο τελείωμα του Κολοβού στο ανοικτό γήπεδο, μετά από κλέψιμο του Ενγκουέμ. Στο 80', πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των φιλοξενούμενων, Ντένις Τσερίσεφ, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην πόλη του Άργους.

Στο φινάλε του αγώνα, ο Παναργειακός έμεινε με 9 παίκτες (!), με τον Καρέλη αρχικώς στο 87' και εν συνεχεία τον Παναγιώτου στο 90' να αποβάλλονται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ομάδα: