ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 June, 2024 - 18:20

Categories: 

Επικεφαλής σκόυτινγκ του ΟΦΗ ο Δημήτρης Μάρκος

Στην... γνώριμη λύση του Δημήτρη Μάρκου στράφηκαν στον ΟΦΗ, προκειμένου να καλύψουν την θέση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ.

Με τον 53χρονο να επιστρέφει στην κρητική ομάδα και το πόστο που κατείχε από το 2018 έως το 2022, έχοντας μάλιστα αυτή την φορά και πιο διευρυμένα καθήκοντα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Δημήτρης Μάρκος επιστρέφει στην οικογένεια του ΟΦΗ και αναλαμβάνει έναν ευρύτερο ρόλο στο τμήμα scouting της πρώτης ομάδας και στην οργάνωση του ίδιου τμήματος της Elite Ακαδημίας.

Γεννήθηκε στο Κιλκίς στις 31 Ιανουαρίου 1971. Είναι Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος άρχισε την καριέρα του το 1987 στη Νάουσα, σε ηλικία μόλις 16 ετών. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Sheffield United, Καλαμάτα, ΑΕΚ, Άρη Θεσσαλονίκης και ΠΑΟΚ.

Έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας μας τα χρώματα της οποίας έχει φορέσει συνολικά σε 17 ματς, έχοντας πετύχει ένα γκολ.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ακολούθησε αυτή του σκάουτερ. Τα πρώτα χρόνια συνεργάστηκε με την ΑΕΚ ενώ από το καλοκαίρι του 2013 υπήρξε επικεφαλής στο τμήμα scouting του Παναθηναϊκού. Από το 2018 μέχρι το 2022 αποτέλεσε τον επικεφαλής του Τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ενώ τους τελευταίους μήνες ανάλαβε τον ίδιο ρόλο στην ΠΑΕ Κηφισιά».

Ομάδα: