ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 June, 2024 - 16:18

Categories: 

Επιμένουν στην Ιταλία: «Πλήρης συμφωνία Μπολόνια με Ιωαννίδη!»

Όλο κι εντείνονται οι αναφορές ιταλικών ΜΜΕ όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη

Η εφημερίδα φιλοξενεί «Corriere Dell Sport» φιλοξενεί νέο ρεπορτάζ, σήμερα (21/06), σύμφωνα με το οποίο υπάρχει οριστική συμφωνία, πενταετούς διάρκειας, των «ροσομπλού» με τον διεθνή Έλληνα σέντερ φορ και πλέον απομένει να υπάρξει κάτι ανάλογο και με τον Παναθηναϊκό.

«Η Μπολόνια έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με τον Έλληνα επιθετικό και τον ατζέντη του, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Συμφωνία για 5 χρόνια, όλες οι λεπτομέρειες κανονισμένες. Τώρα οι Σαρτόρι και Ντι Βάιο πρέπει να βρουν σημείο επαφής με τον Παναθηναϊκό, που συνεχίζει να ζητάει 25 εκατ. ευρώ», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτό.

Παράλληλα, στο… κόλπο για την απόκτηση του Ιωαννίδη από το «τριφύλλι» μπαίνουν κι άλλες ομάδες, από Ολλανδία μεριά, καθώς όπως γράφει το εν λόγω δημοσίευμα «ο Ιωαννίδης έχει επίσης πέραση στην Ολλανδία και είναι στις σκέψεις του Άγιαξ και της Άλκμααρ, η οποία έχει ήδη κάνει μια μεγάλη συμφωνία με Έλληνα όταν απέκτησε τον Παυλίδη».