ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

7 June, 2024 - 18:39

Categories: 

Επιστρέφει στη Λεβάντε ο Ιμπόρα

 

Θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται πλέον η επιστροφή του Βιθέντε Ιμπόρα στη Λεβάντε.

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει εδώ και καιρό σε επαφή και αμφότερες επιθυμούν να ξανασυνεργαστούν, έτσι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο 36χρονος μέσος θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας με την οποία ξεκίνησε την καριέρα της και μαζί της έχει πραγματοποιήσει 228 εμφανίσεις!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιμπόρα είχε αποχωρήσει από τη Λεβάντε το περσινό καλοκαίρι, λόγω προβλημάτων του συλλόγου με το Financial Fair Play, για να ενταχθεί στον Ολυμπιακό, με τον οποίο «μέτρησε 30 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, όπου υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια.

 Μάλιστα αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά του τελικού του ConferenceLeagueαπέναντι στην Φιορεντίνα πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψω στη Λεβάντε και να τη βοηθήσω. Η καρδιά μου ζητά να επιστρέψω, να δώσω ό,τι μου έχει απομείνει και να προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο να προχωρήσει», είχε δηλώσει προ ημερών, ξεκαθαρίζοντας την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στη Λεβάντε.

Ομάδα: