ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 August, 2024 - 17:26

Categories: 

Ετοιμάζει «βόμβα» επιστροφής Τσιμίκα ο Ολυμπιακός!

Μια πληροφορία που αν επαληθευτεί, θα φέρει τα πάνω κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον «Ελλάδα FM 94.3».

 

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο και τα όσα είπε στην εκπομπή , όσο καθυστερεί η απόκτηση αριστερού μπακ από τον Ολυμπιακό, τόσο μεγαλώνει η πιθανότητα επιστροφής του Κώστα Τσιμίκα στην ομάδα του Πειραιά.

 

Ο Μίχος δεν περιορίστηκε μόνο σε φήμες, αλλά αποκάλυψε πως ήδη έχουν γίνει και κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών. Παρά το γεγονός ότι ο Τσιμίκας είχε καθιερωθεί στη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, δεν θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Άρνε Σλοτ και όπως φαίνεται υπάρχει η προοπτική της επιστροφής στην Ελλάδα.

 

Είναι σαφές πως αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κλείσει μια τέτοια μεταγραφή, η κίνηση αυτή θα αποτελέσει ένα μεγάλο «μπαμ» στην ελληνική Super League και θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για να δούμε αν θα υπάρξει επισημοποίηση της συμφωνίας.

 

Η ενδεχόμενη επιστροφή του Τσιμίκα θα δώσει στον Ολυμπιακό μια τεράστια ώθηση, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο πρεστίζ. Ο Τσιμίκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους αριστερούς μπακ που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, θα προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στην άμυνα της ομάδας. Αναμφίβολα, η είδηση αυτή θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των μέσων ενημέρωσης.

Ομάδα: