ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

11 August, 2024 - 21:21

Categories: 

Ετοιμάζει «βόμβα» με Ματίας Ρόχας ο Ολυμπιακός

  

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό με φόντο την ερχόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.

Ο μεταγραφικός πυρετός είναι δεδομένος κι ενόψει μίας αγωνιστικής περιόδου όπου η κορυφαία ελληνική ομάδα συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, εντείνονται και οι απαραίτητες ενέργειες που αφορούν την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Τη στιγμή όπου μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων (σ.σ. θυμίζουμε η πρεμιέρα της νέας Stoiximan Super League βρίσκει τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται στο «Πανθεσσαλικό» από τον Βόλο το ερχόμενο Σάββατο 17 Αυγούστου), οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν να επεξεργάζονται κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση που υπάρχει στον ορίζοντα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι κάτοχοι του Conference League φέρονται να έχουν απλώσει τα δίχτυα τους ακόμη και στο MLS! Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, αφορά έναν συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο λόγος για τον 28χρονο Παραγουανό μέσο Ματίας Ρόχας!

Ο Ρόχας εντάχθηκε στην ομάδα του Μαϊάμι τον περασμένο Απρίλιο προερχόμενος από την Κορίνθινας αντί του ποσού των οκτώ εκατ. ευρώ και δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα του Λιονέλ Μέσι.

Με τον Ολυμπιακό να επιχειρεί να κάνει το «κόλπο-γκρόσο» φέρνοντας στην Ελλάδα έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που παίζει κυρίως σε ρόλο επιτελικού χαφ και εφόσον αποκτηθεί, προβλέπεται να εκτοξεύσει στα ύψη το υπάρχον ρόστερ. Όπως φυσικά και να αποτελέσει το … κερασάκι στην τούρτα από την διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη!

 

Φυσικά, η υπόθεση του Ρόχας συγκεντρώνει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας αφού αναφερόμαστε σε έναν παίκτη με πολλές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, όπου η αξία του ξεπερνάει τα 4 εκατ. ευρώ.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα ξεκίνησε με την φανέλα της Σέρο Πορτένο στη οποία ανήκε για πέντε χρόνια (2014-2019).

Την περίοδο 2017-18 είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Λανούς, Το καλοκαίρι του 2019 πήρε μεταγραφή στην Ρασίνγκ, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι και το 2023. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Κορίνθιανς, για να έρθει η μετακίνησή τα γήπεδα του MLS τον περασμένο Απρίλιο για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.

Ομάδα: