ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 July, 2024 - 18:40

Categories: 

Ετοιμάζει ηχηρό «μπαμ» με Λούκας Μόουρα ο Παναθηναϊκός!

 

 

 Έτοιμος να συνεχίσει τις εντυπωσιακές κινήσεις, μετά τη μεταγραφή του Ίνγκι Ίνγκασον είναι ο Παναθηναϊκός, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ έχει στο στόχαστρό του τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στα εξτρέμ των Πρασίνων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Βραζιλία ο Παναθηναϊκός εδώ και ημέρες ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του 31χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή που από τον Αύγουστο του 2023 έχει επιστρέψει στην πατρίδα του για την Σάο Πάολο, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025, ενώ φέτος μετράει 7 γκολ και 5 ασίστ σε 21 συμμετοχές.

Υπάρχουν πλέον άνθρωποι στη συγκεκριμένη αγορά που λειτουργούν για λογαριασμό των «πράσινων» και είναι online με την πλευρά του Γιάννη Παπαδημητρίου, αναλύοντας τα δεδομένα πολλών και διαφορετικών υποθέσεων παικτών που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο επίσης, πως ο Παναθηναϊκός έχει χτυπήσει εδώ και καιρό μεγάλες «πόρτες, ειδικά στις θέσεις των εξτρέμ, θέλοντας να αποκτήσει δύο wingers που θα κάνουν τη διαφορά.

 

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Λούκας Μόουρα έχει περάσει με τεράστια επιτυχία τόσο από την Παρί Σεν Ζερμέν (46 γκολ και 48 ασίστ σε 229 συμμετοχές), όσο και από την Τότεναμ (39 γκολ και 27 ασίστ σε 221 ματς) με την υπόθεση να είναι σε πρώτο πλάνο για τους Πράσινους οι οποίοι ζυγίζουν τα δεδομένα και έχοντας "σύμμαχο" την πρόθεση του παίκτη για επιστροφή στην Ευρώπη, αν υπάρξει το κατάλληλο project.

 

Ομάδα: