ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

29 March, 2024 - 01:52

Categories: 

Ευρωπαϊκά ντέρμπι στη NOVA, ο σχεδιασμός της ΕΡΤ,και...συμφωνία με Sony Pictures Televison!

Σημαντικές ειδήσεις για τον στρατηγικό σχεδιασμό της ΕΡΤ, αλλά και για τα μεγάλα τηλεοπτικά events της δημόσιας τηλεόρασης, την τρέχουσα και τη νέα σεζόν, περιλάμβανε η συνάντηση ενημέρωσης στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024.

O πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, και η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ, Κατερίνα Κασκανιώτη, παρουσίασαν, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τα νέα projects που σχεδιάζονται στην εταιρεία, αλλά και τα μεγάλα τηλεοπτικά ραντεβού με το κοινό στα γραμμικά κανάλια, αλλά και στο ERTFLIX.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, επικέντρωσε την ομιλία του στο 24ωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, το ERTNEWS, το οποίο έκλεισε δύο χρόνια λειτουργίας.

Δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την πορεία του, όπως και για την απήχηση που έχει ήδη στο τηλεοπτικό κοινό. Όπως αποκάλυψε σε έρευνα που έκανε η εταιρεία QED, «ο ενημερωτικός τομέας της ΕΡΤ αναδείχθηκε πρώτος, τόσο για τη σοβαρότητά του όσο και για τον πλουραλισμό και την αντικειμενικότητά του», είπε ο κ. Ζούλας, και πρόσθεσε ότι «το 63% των ερωτηθέντων έπλεξε το εγκώμιο της ΕΡΤ για το γεγονός ότι εκπληρώνει στο ακέραιο την ενημερωτική της αποστολή, ενώ στον δείκτη της αξιοπιστίας η ΕΡΤ προηγείται μακράν όλων των δυνάμει ανταγωνιστών της».

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, με την ευκαιρία αυτή, ανακοίνωσε σειρά νέων εκπομπών που θα εμπλουτίσουν το ΕΡΤNEWS.

Αναλυτικότερα:

Εντός του προσεχούς μήνα, θα μεταδοθεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μια σειρά ντοκιμαντέρ-ανασκόπηση για όλες τις εθνικές εκλογές και τους πρωταγωνιστές τους από το 1974 έως σήμερα, την οποία έχει επιμεληθεί ο Νίκος Γούλιας και θα παρουσιάσει ο Μάκης Προβατάς.

Εντάσσεται στο ενημερωτικό κανάλι ένα εντελώς διαφορετικό δελτίο ειδήσεων, που θα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και θα μεταδίδεται καθημερινά, τόσο από το Instagram όσο και από το TikTok.

Έπειτα από χρόνια, αρχίζει ξανά να μεταδίδεται από το ενημερωτικό site, το ertnews.gr, καθημερινό αγγλόφωνο δελτίο ειδήσεων.

Κάθε Παρασκευή, η ενημερωτική εκπομπή του ΕΡΤNEWS «Συμβαίνει στην Ευρώπη» θα είναι αφιερωμένη στις ευρωεκλογές.

Τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα βγει στον «αέρα» μια εμβληματική σειρά 5 ντοκιμαντέρ που θα είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης, την οποία θα επιμεληθούν ο Στάθης Καλύβας και ο Παναγής Παναγιωτόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας ανακοίνωσε, επίσης, ότι από την 1η Απριλίου το ΕΡΤNEWS θα «πετάει» (όπως ήδη κάνει και το ERTFLIX) με τις πτήσεις της Aegean, μεταδίδοντας τρία δελτία ειδήσεων, τα οποία θα είναι και στη νοηματική γλώσσα.

Ο ίδιος διαβεβαίωσε, εξάλλου, ότι η ΕΡΤ δεν σκοπεύει να ζητήσει αύξηση του ανταποδοτικού της τέλους, όπως επίσης ότι δεν θα φύγει η δημόσια τηλεόραση από τη διαφήμιση. Σε ό,τι αφορά τις μετρήσεις τηλεθέασης, ξεκαθάρισε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο, τονίζοντας πάντως ότι «η τεχνολογία της Nielsen δεν μπορεί πλέον να αποτυπώσει με ακρίβεια τις συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθεί τα αγαπημένα του προγράμματα σε συσκευές εκτός τηλεόρασης».

Από την πλευρά της, η διευθύνουσα σύμβουλος, Κατερίνα Κασκανιώτη, αφού υπογράμμισε ότι το κοινό έχει αγκαλιάσει την ΕΡΤ και με αδημονία περιμένει τα επόμενα βήματά της, αναφέρθηκε στους τέσσερις βασικούς άξονες του στρατηγικού σχεδιασμού της επόμενης τετραετίας.

Παράλληλα, εξήγησε ότι κάθε άξονας περιλαμβάνει ένα αναλυτικό πλάνο ενεργειών, που σταδιακά θα τεθεί σε τροχιά ανάπτυξης και εφαρμογής.

Αναλυτικότερα:

Καθολική Υπηρεσία. Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται αποκλεισμένος ή απομονωμένος. Η σύγχρονη ΕΡΤ σέβεται και αξιοποιεί την ποικιλομορφία της. Προς την κατεύθυνση αυτή, ενισχύονται η περιφερειακή ενημέρωση, αλλά και τα προγράμματα συμπερίληψης όπως και οι δράσεις για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Διακριτός Ρόλος. Δίνουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ενημέρωση, στην ψυχαγωγία, στην επιμόρφωση και στον πολιτισμό. Τα γραμμικά κανάλια διατηρούν τον διακριτό τους ρόλο, ενώ παράλληλα προχωρούμε στο λανσάρισμα νέων live streaming καναλιών και ραδιοφώνων. Προχωρούμε παράλληλα στην παραγωγή νέων σειρών στο ERTFLIX, στη δημιουργία περιεχομένου για ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα, στην περαιτέρω αξιοποίηση του Αρχείου της ΕΡΤ.

Τεχνολογική αναβάθμιση. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην τεχνολογική αναβάθμιση με παρεμβάσεις στο ERTFLIX, στο Ertεcho, αλλά και στο 24ωρο ενημερωτικό κανάλι, το ERTNEWS, όπως και στο ενημερωτικό site ertnews.gr, προκειμένου να εξυπηρετούν καλύτερα το κοινό ψηφιακά.

Λειτουργικός Μετασχηματισμός. Διαμόρφωση μιας σύγχρονης λειτουργικής δομής. Περιλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τη διαρκή εσωτερική βελτίωση (διευρυμένη εκπαίδευση προσωπικού), την αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών (ανέγερση νέου κτηρίου στη Θεσσαλονίκη, ενεργειακή αναβάθμιση του Ραδιομεγάρου) με γνώμονα τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, όπως και την υιοθέτηση πράσινων πρωτοβουλιών.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ αναφέρθηκε λεπτομερώς στα τέσσερα μεγάλα events που θα «τρέξουν» στη δημόσια τηλεόραση έως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Eurovision. Ραντεβού στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου με τη Μαρίνα Σάττι, τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Θανάση Αλευρά, τον Ζερόμ Καλούτα και όλη την ελληνική αποστολή. «Ελπίζουμε να είμαστε στον Τελικό με το “ZARI”, για το οποίο καθώς περνάει ο καιρός πληθαίνουν οι θετικές εντυπώσεις» ανέφερε η κ. Κασκανιώτη.

EURO 2024 (14 Ιουνίου-14 Ιουλίου). H ΕΡΤ θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας μεταδίδοντας και τους 51 αγώνες. Επίσης, η δημόσια τηλεόραση ετοιμάζει σειρά εκπομπών και ενθέτων με παρουσιάσεις των ομάδων και των πρωταγωνιστών τους, όπως και πλούσιο αρχειακό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις.

Ολυμπιακοί Αγώνες (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου). Η αθλητική ομάδα της ΕΡΤ θα είναι στο Παρίσι, για να μεταφέρει τον παλμό του κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης. Περισσότερες από 700 ώρες προγράμματος σε 5 κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤSPORTS1, ΕΡΤSPORTS2) και βέβαια σε ΕΡΑΣΠΟΡ και ertsports.gr Έξι φορητά συνεργεία θα βρίσκονται στις μικτές ζώνες, στο Ολυμπιακό Χωριό, σε προπονητήρια και Champions Park, κοντά στους Έλληνες αθλητές μας.

Παραολυμπιακοί Αγώνες (28 Αυγούστου-8 Σεπτεμβρίου)

Από τα success story της δημόσιας τηλεόρασης δεν θα μπορούσαν, βέβαια, να απουσιάζουν το ERTFLIX, αλλά και οι σειρές μυθοπλασίας.

Σε ό,τι αφορά την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, η διευθύνουσα σύμβουλος υπογράμμισε ότι το ERTFLIX, το οποίο κλείνει 4 χρόνια ζωής, βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Προς επίρρωσιν των λεγομένων της, τόνισε ότι η μέση ημερήσια θέαση του πρώτου τριμήνου του 2024 ήταν αυξημένη κατά 71% σε σχέση με την αντίστοιχη πέρυσι.

Η κυρία Κασκανιώτη αναφέρθηκε στην πρόσφατη συμφωνία της ΕΡΤ με τον κολοσσό της SONY, με την οποία -όπως εξήγησε- η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ έχει πρόσβαση σε μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως «βιβλιοθήκες» ταινιών της Columbia, που φέτος κλείνει 100 χρόνια. Και όπως ανέφερε, αυτή δεν είναι η μοναδική συμφωνία, καθώς υπήρξαν και άλλες με ελληνικές εταιρείες διανομής, όπως η ΣΠΕΝΤΖΟΣ και η ROSEBUD.

«Με αυτές τις συμφωνίες, εξασφαλίζουμε τη διαρκή ανανέωση των ταινιών και σειρών με δημοφιλείς τίτλους, ενώ παράλληλα εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο με special αφιερώματα. Οι ταινίες μεταδίδονται και από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3, ενώ προς την κατεύθυνση ενίσχυσης της πλατφόρμας είναι και οι πρεμιέρες στο ERTFLIX, όπως έγινε πρόσφατα με την ταινία της Ασημίνας Προέδρου ‘‘Πίσω από τις θημωνιές’’» δήλωσε και γνωστοποίησε ότι το επόμενο τρίμηνο θα ανέβουν στην πλατφόρμα 200 νέοι τίτλοι.

Η κυρία Κασκανιώτη αποκάλυψε, επίσης, ότι εκτός από το πλούσιο on demand περιεχόμενο σε ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και εκπομπές, το ERTFLIX ενισχύεται με live streaming κανάλια.

Έτσι, από σήμερα, εντάσσονται στο ERTFLIX τα διεθνή κανάλια TV5, DW, RIK, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και νέα διεθνή κανάλια.

Επίσης, το ΕΡΤSPORTS1 και ΕΡΤSPORTS2 θα αποκτήσουν συνεχόμενη ροή, προκειμένου να υποστηρίξουν τις αυξημένες ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τον προσεχή Ιούνιο, μετά το κλείσιμο των σχολείων, αναμένεται το official launch του παιδικού ψηφιακού καναλιού της ΕΡΤ, του ΕΡΤ kids.

«Ο στόχος μας είναι η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ να εκσυγχρονίζεται διαρκώς» συνόψισε η κυρία Κασκανιώτη και ως παράδειγμα προς την κατεύθυνση αυτή γνωστοποίησε ότι με την εγγραφή στο ERTFLIX οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τα προγράμματα που επέλεξαν από το σημείο όπου σταμάτησαν τη θέαση. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας λίστας αγαπημένων, όπως και υπηρεσίας γονικού ελέγχου.

Σε ό,τι αφορά τη μυθοπλασία, η Κατερίνα Κασκανιώτη ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο φθινόπωρο έρχεται στην ΕΡΤ1 και στο ERTFLIX η νέα σειρά για την κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνο, τη Μαρία Κάλλας.

Πρόκειται για τη σειρά 10 επεισοδίων, με τίτλο «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα, καλλιτεχνική επιμέλεια Φρόσως Ράλλη και παραγωγής Feelgood – Ειρήνη Σουγανίδου.

«Η σειρά θα αφορά τις άγνωστες πτυχές της ζωής της Μαρίας Κάλλας και θα είναι γεμάτη από μουσική και πολιτισμό» δήλωσε η κυρία Κασκανιώτη, γνωστοποιώντας ότι κάποια από τα μουσικά κομμάτια θα αποδοθούν από τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Συνεχίζονται επίσης:

Ο Β΄ Κύκλος της «Έρημης Χώρας», της πρώτης παραγωγής του ERTFLIX, με περισσότερες από 2.150.000 θεάσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, για την οποία ο σκηνοθέτης Γιώργος Γκικαπέππας δουλεύει ήδη πυρετωδώς.

Ο Β΄ Κύκλος της «Ηλέκτρας», του πετυχημένου ερωτικού δράματος εποχής της ΕΡΤ, με τους Έμιλυ Κολιανδρή και Αποστόλη Τότσικα.

Eυρωπαϊκά ντέρμπι στα Novasports!

Οι συνδρομητές Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα και από τα ευρωπαϊκά γήπεδα! Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου συνεχίζει να καθηλώνει και για την 30η αγωνιστική το ενδιαφέρον στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (31/3, 18:30) αλλά και στις αναμετρήσεις Λίβερπουλ-Μπράιτον (31/3, 16:00) και Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (30/3, 22:00). Και φυσικά όλη η δραστηριότητα με τις εκπομπές Premier League Kick off και Premier League The Show με τον Άγγελο Στυλιάδη.

Στη LaLiga EA Sports δεσπόζει η μονομαχία Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο (31/3, 22:00) αλλά και οι αγώνες Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας (30/3, 22:00) και Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (1/4, 22:00).

Η Bundesliga συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον με τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής και φυσικά το ενδιαφέρον κλέβει το «Der Klassiker» Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ (30/3, 19:30) ενώ η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ (30/3, 16:30).  Η Ligue 1 με το συναρπαστικό θέαμα φιλοξενεί το ντέρμπι Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν (31/3, 21:45), αλλά και τους αγώνες Λιλ – Λανς (29/3, 22:00) και Μετς – Μονακό (30/3, 18:00).

Συναρπαστική δράση έχουμε και στα πρωταθλήματα της ολλανδικής Eredivisie της βελγικής Jupiler Pro League αλλά και στο Croky Cup, της ισπανικής LaLiga Hypermotion, της γερμανικής 2.Bundesliga, καθώς και της ιταλικής Serie B. Και φυσικά όλη η επικαιρότητα και όλη η δράση από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την αγαπημένη εκπομπή «Matchday Live» με τον Ηλία Βλάχο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων (28/3-1/4) έχει ως εξής στο Novasports:

Παρασκευή 29 Μαρτίου

21:30 LaLiga Hypermotion – 33η αγωνιστική: Μπούργος-Εσπανιόλ Novasports Start σε περιγραφή του Αποστόλη Νταλούκα

22:00 LaLiga EA Sports – 30η αγωνιστική: Κάδιθ-Γρανάδα Novasports1 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου

22:00 Ligue 1 – 27η αγωνιστική: Λιλ-Λανς Novasports2 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

 

Σάββατο 30 Μαρτίου

13:30 Premier League Kick Off Novasports Premier League με τον Άγγελο Στυλιάδη

14:30 Premier League – 30η αγωνιστική: Νιούκαστλ–Γουέστ Χαμ Novasports Premier League σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

15:00 LaLiga EA Sports: Χετάφε–Σεβίλλη Novasports1 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

16:00 Matchday Live Novasports Prime με τον Ηλία Βλάχο

16:30 Matchday Live Λεπτό προς Λεπτό Novasports Prime με τον Ηλία Βλάχο

16:30 Bundesliga – 27η αγωνιστική: Λεβερκούζεν-Χόφενχαϊμ Novasports3 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

16:30 Bundesliga: Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ουνιόν Βερολίνου Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου

16:30 Bundesliga: Λειψία-Μάιντς Novasportsextra1 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου

16:30 Bundesliga: Βέρντερ Βρέμης-Βόλφσμπουργκ Novasportsextra2 σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου

16:30 Bundesliga: Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ Novasportsextra3 σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη

17:00 Premier League: Τότεναμ-Λούτον Novasports Premier League σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

17:00 Premier League: Τσέλσι-Μπέρνλι Novasports4 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

17:00 Premier League: Νότιγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας Novasports5 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

17:00 Premier League: Μπόρνμουθ-Έβερτον Novasports6 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

17:00 Premier League: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ Novasports News σε περιγραφή του Αποστόλη Νταλούκα

17:15 LaLiga EA Sports: Αλμερία-Οσασούνα Novasports1 σε περιγραφή του Άρη Γεωργίου

18:00 Ligue 1: Μετς-Μονακό Novasports2 σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου

19:00 Matchday Live Novasports Prime με τον Ηλία Βλάχο

19:30 LaLiga EA Sports: Βαλένθια–Μαγιόρκα Novasports1 σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη

19:30 Bundesliga: Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ Novasports3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

19:30 LaLiga Hypermotion: Σπόρτινγκ Χιχόν-Σανταντέρ Novasports5 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου

19:30 Premier League: Άστον Βίλα-Γουλβς Novasports Premier League σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

21:30 2.Bundesliga – 27η αγωνιστική: Χέρτα Βερολίνου-Νυρεμβέργη Novasports4 σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη

21:45  Η Ώρα των πρωταθλητών Novasports Prime στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Χριστίνα Κομίνη

22:00 LaLiga EA Sports: Μπαρτσελόνα-Λας Πάλμας Novasports1 σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου

22:00 Ligue 1: Λιόν-Ρενς Novasports2 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

22:00 Eredivisie – 27η αγωνιστική: Άλκμααρ-Φίτεσε Novasports Start σε περιγραφή του Αποστόλη Νταλούκα

22:00 Premier League: Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Novasports Premier League σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

 

 

Κυριακή 31 Μαρτίου

13:15 Eredivisie: Τσβόλε-Άγιαξ Novasports Start σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη

14:00 Ligue 1: Λοριάν-Μπρεστ Novasports Prime σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

14:30 2.Bundesliga: Γκρόιτερ Φιρτ-Αμβούργο Novasports3 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

15:00 LaLiga ΕΑ Sports: Θέλτα-Βαγιεκάνο Novasports1 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

15:30 Eredivisie: Φέγενορντ-Ουτρέχτη Novasports2 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου

16:00 Premier League: Λίβερπουλ-Μπράιτον Novasports Premier League σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

16:30 Bundesliga: Άουγκσμπουργκ-Κολωνία Novasports Start σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου

17:15 LaLiga EA Sports: Χιρόνα-Μπέτις Novasports Prime σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

18:05 Ligue 1: Στρασμπούρ-Ρεν Novasports2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

18:30 Premier League: Μάνστεστερ Σίτι-Άρσεναλ Novasports Premier League σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

18:30 Bundesliga: Στουτγκάρδη-Χάιντενχαϊμ Novasports3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

19:30 Η Ώρα των πρωταθλητών, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

19:30 LaLiga EA Sports: Αλαβές-Ρεάλ Σοσιεδάδ Novasports1 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

20:30 Bundesliga: Μπόχουμ-Ντάρμσταντ Novasports5 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

20:30 Premier League The Show Novasports Premier League με τον Άγγελο Στυλιάδη

21:45 Ligue 1: Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν Novasports2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

22:00 LaLiga EA Sports: Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο Novasports1 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

22:45 Η Ώρα των πρωταθλητών στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

 

Δευτέρα 1 Απριλίου

14:30 Jupiler Pro League: Σερκλ Μπριζ-Κλαμπ Μπριζ Novasports Start

19:30 Jupiler Pro League: Γκενκ–Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ Novasports2

20:00 Monday Football Club Novasports Prime στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Γιάννη Πάγκο

21:30 Serie B – 31η αγωνιστική: Σαμπντόρια-Τερνάνα Novasports Start

22:00 LaLiga ΕΑ Sports– 30η αγωνιστική: Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης Novasports Prime

Συμφωνία ΕΡΤ και Sony Pictures Televison για κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές

Η ΕΡΤ και η Sony Pictures Television (SPT) ανακοίνωσαν μια σημαντική συμφωνία-αφιέρωμα σε σημαντικές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Στο πλαίσιο του αφιερώματος μία πλούσια συλλογή πρόσφατων blockbusters, γνωστών κλασικών ταινιών και αγαπημένων οικογενειακών ταινιών της μεγάλης και της μικρής οθόνης θα μεταδοθεί στα ελεύθερα, μη συνδρομητικά κανάλια της ΕΡΤ και μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.

Η συμφωνία θα φέρει μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους και δημοφιλείς τίτλους της βιβλιοθήκης της Sony Pictures στους τηλεθεατές της ΕΡΤ, με ταινίες όπως το Spider-Man: Far From Home, το Once Upon A Time… In Hollywood, το Ghostbusters: Afterlife, καθώς και τις αγαπημένες οικογενειακές ταινίες Peter Rabbit και Peter Rabbit 2: The Runaway. Περιλαμβάνονται επίσης επιτυχημένοι τηλεοπτικοί τίτλοι, όπως τα Magpie Murders, A Spy Among Friends, A Very English Scandal και A Very British Scandal και Better Call Saul.

Ο κ. Jonathan Riesel, VP Distribution & Networks, Ελλάδα, Ισραήλ, Βαλτική και Αφρική της Sony Pictures Television, δήλωσε: «Φέτος, η Sony Pictures γιορτάζει την 100ή επέτειο από την ίδρυση του αμερικανικού κινηματογραφικού στούντιο Columbia Pictures. Είναι φανταστικό σε αυτή τη χρονιά ορόσημο να μπορούμε να ανακοινώσουμε αυτή τη συμφωνία και τη νέα συνεργασία που θα φέρει μερικές από τις πιο αγαπημένες και αναγνωρισμένες ταινίες μας, μαζί με μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς και δημοφιλείς τηλεοπτικούς τίτλους της βιβλιοθήκης μας, στους τηλεθεατές της ΕΡΤ στην Ελλάδα, στα κανάλια της και στην πλατφόρμα ERTFLIX».

Tα εν οίκω...

Απεβίωσε η Όλγα Κολιάτσου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια της συναδέλφου Όλγας Κολιάτσου, η οποία έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 22 Μαρτίου, σε ηλικία 64 ετών.

Η Όλγα Κολιάτσου γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα και μετά την αποφοίτησή της από την Γερμανική Σχολή Αθηνών, σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήταν γόνος δημοσιογραφικής οικογένειας καθώς ο αείμνηστος πατέρας της, Ιωάννης Κολιάτσος, μέλος, επίσης, της ΕΣΗΕΑ, διετέλεσε αρχισυντάκτης στο ΑΠΕ και στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Το γεγονός αυτό την έκανε να αγαπήσει τη δημοσιογραφία και να αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν.

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1982 στην εφημερίδα «Εμπρός», κάνοντας μεταφράσεις από γερμανικά έντυπα. Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα», στο «ΑΠΕ», στα περιοδικά «Ένα», «Μία», «Τέταρτο» και στην εφημερίδα «Καθημερινή», ενώ από το 1991 έως το 2011 και το κλείσιμο της εφημερίδας εργάστηκε στο μεταφραστικό τμήμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».

Η Όλγα Κολιάτσου υπήρξε δημοσιογράφος που διακρίθηκε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και τα αισθήματα αλληλεγγύης έναντι των συναδέλφων της. Με την ιδιαίτερη ευαισθησία και την καλλιέργεια που την διέκριναν, συνέχισε τη δημοσιογραφική παράδοση της οικογένειάς της και τίμησε το δημοσιογραφικό επάγγελμα σε όλη της την πορεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά με συγκίνηση την εκλεκτή συνάδελφο.

Τα στοιχεία της κηδείας της Όλγας Κολιάτσου θα δημοσιοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση.   

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Παρασκευή και σας περιμένουμε μαζί με την Τ. Παναγιωτοπούλου, στα "Θρυλούμενα" (01.00-02.00), για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ...

-Μια κίνηση που άλλαξε τα δεδομένα στον ανταγωνισμό της βραδινής ενημέρωσης, γιορτάζει ο Alpha. Το ερχόμενο Σάββατο 30 Μαρτίου συμπληρώνονται 15 χρόνια από τότε που μετέφερε την ώρα έναρξης του κεντρικού του δελτίου ειδήσεων στις 7 το απόγευμα, μια ώρα νωρίτερα δηλαδή από των υπολοίπων καναλιών...

- Η αναμέτρηση της Εθνικής μς την Γεωργία που μεταδόθηκε από τον Alpha, σημείωσε «σαρωτικά» νούμερα τόσο στο σύνολο, όπου είχε 40,6%, όσο και στο «δυναμικό κοινό» όπου είχε 43,4%. Μάλιστα, η τηλεθέαση σε τέταρτο έφτασε το 45,8% στο σύνολο και το 48,9% στο «δυναμικό κοινό»...

- H Εφημερίδα των Συντακτών διευκρινίζει ότι δύο δημοσιογράφοι, η Άντα Ψαρρά και ο Δημήτρης Ψαρράς, αποχωρούν με δική τους απόφαση από την εφημερίδα...

-H συγκλονιστική σειρά της ΕΡΤ “Έρημη χώρα” μετά την επιτυχημένη προβολή της στο ERTFLIX, καταγράφοντας περισσότερες από 2.150 εκατομμύρια θεάσεις, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Παρασκευή 29/3 στις 21:15, με διπλό επεισόδιο...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com