ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

3 March, 2024 - 21:54

Categories: 

Ε «Χασε ένα τσουβάλι γκολ ο Παναθηναϊκός

 Σε νέα απώλεια βαθμών, αυτή την φορά στο Ηράκλειο κόντρα σε έναν πολύ αποφασισμένο ΟΦΗ υποχρεώθηκε ο Παναθηναϊκός, που έμεινε με τη στυφή γεύση της ισοπαλίας και το 2-2 κόντρα στην κρητική ομάδα

Ένα  αποτέλεσμα, που έφερε το «τριφύλλι» με τη ολοκλήρωση της κανονική περιόδου στην τέταρτη θέση για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, βλέποντας την … πλάτη του Ολυμπιακού, που την ίδια ώρα νίκησε με 3-0 τον Βόλο στο Φάληρο και τον προσπέρασε στην βαθμολογία (σ.σ. 57 έναντι 56). Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν σε ακόμη ένα παιχνίδι τους επί εποχής Τερίμ ευάλωτοι αμυντικά, με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να το εκμεταλλεύεται και να υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό σε μία ακόμη «γκέλα» τις τελευταίες αγωνιστικές μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Λαμία (2-2) και Κηφισιά (1-1).

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πιο δυνατά, με την βοήθεια και της κερκίδας, πιέζοντας ψηλά τον Παναθηναϊκό, κλείνοντας καλά τους χώρους σε φάση άμυνας και δυσκολεύοντάς τον να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα, άρα και να απειλήσει. Μάλιστα, ήταν αυτός που είχε και τις δύο πρώτες τελικές στο παιχνίδι, με τον Λάρσον να είναι άστοχος στο 2’ και τον Ντραγκόφσκι να μπλοκάρει εύκολα το σουτ του Ισέκα στο 6’. Το «τριφύλλι» ισορρόπησε κάπως την κατάσταση μετά το δεκάλεπτο, είχε δύο επιθέσεις με καλές προϋποθέσεις, στο 11ο και στο 14ο λεπτό, όμως σε αμφότερες τις περιπτώσεις οι επιλογές του Βαγιαννίδη δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και χάθηκαν οι ευκαιρίες. Αντιθέτως, στο 21’, οι «ομιλήτες» αποδείχτηκαν λιγότερο… βιαστικοί και, με μια επίθεση που ξεκίνησε από την άμυνά τους, έφτασαν στο γκολ με τον Χιμένεθ με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και στο 35’΄έφτασε στην ισοφάριση. Έπειτα από όμορφη κάθετη πάσα του Μπερνάρ, ο Ιωαννίδης βγήκε… φάτσα με τον Μπάουμαν, τον νίκησε με πλασέ στην δεξιά του γωνία και ισοφάρισε σε 1-1.

 

Με φουλ επιθετικές διαθέσεις μπήκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος. Αρχικά στο 46’΄το σουτ του Μπακασέτα κατέληξε ελάχιστα όυτ, ενώ στο 52’ ο Μπάουμαν έβγαλε το σουτ του Παλάσιος στο 52’, ενώ δύο λεπτά μετά ήρθε μια ακόμα πολύ ωραία συνεργασία των Μπερνάρ-Ιωαννίδη, με το πλασέ του δεύτερου να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού και να περνάει άουτ!

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα στο82’ με εύστοχη εκτέλεση του Ισέκα, κι αφού πρώτα χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR.

Όμως ο Παναθηναϊκός με την σέντρα (83’) ισοφάρισε. Με τον Σπόραρ να εκμεταλλεύεται αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και να διαμορφώνει το τελικό2-2.

 

 

Ομάδα: