ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

9 September, 2024 - 21:26

Categories: 

Ζάλανκι: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!»

 

Με πολλά χαμόγελα και υψηλές φιλοδοξίες ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρα  η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού για την ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων.

Η δίψα για την εκπλήρωση τν υψηλών στόχων που έχουν οριοθετηθεί, περίσσευε, με τους νταμπλούχους να φιλοδοξούν να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών. Προσβλέποντας στηΝ κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής

Ο Γκέργκο Ζάλανκι αποτέλεσε την μεταγραφή της χρονιάς για τους «ερυθρόλευκους».

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Ούγγρος διεθνής σούπερ σταρ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που πλέον ανήκεις την οικογένεια του Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και που ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά. Πολύ αισιόδοξος για φέτος, ανυπομονούσα να έρθω και να αρχίσουμε τις προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα! Είχα παίξει πολλά ματς αντίπαλος του Ολυμπιακού σε αυτή την πισίνα, τώρα είμαι εδώ ως... γηπεδούχος και όχι ως... φιλοξενούμενος. Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι μεγάλη μου τιμή που ανήκω εδώ, που είμαι παίκτης του Ολυμπιακού».

Ο κόουτς των νταμπλούχων Χέρβο Κόλιανιν σχολίασε: «Μετά την πρώτη εβδομάδα, που έγινε από παίκτες που δεν συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ξεκινήσαμε όλοι μαζί, σήμερα. Ελπίζω, να έχουν ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα τους και να αρχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί για τους στόχους μας, που είναι γνωστοί για έναν σύλλογο όπως Ολυμπιακός. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινήσαμε την προετοιμασία και γενικά, που είμαστε ξανά όλοι μαζί».

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς από την πλευρά του τόνισε: «Μια πολύ σημαντική σεζόν ξεκινάει για τον σύλλογό μας, η σεζόν των 100 χρόνων του Ολυμπιακού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε όλοι μαζί τις προπονήσεις. Εχουμε κάνει πολύ καλές προσθήκες, για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Με δουλειά και αφοσίωση, στοχεύουμε να πετύχουμε όλους του στόχους που έχουμε».

Ομάδα: