ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 July, 2024 - 16:46

Categories: 

Ζντοβντς: «Φαβορί η Ελλάδα, αλλά όχι ανίκητη!»

Φαβορί έχρισε την Ελλάδα στον αυριανό ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά με την Σλοβενία ο Γιούρε Ζντοβτς τονίζοντας ωστόσο πως δεν είναι ανίκητη. Παράλληλα δεν έκρυψε την… απέχθειά του για το ΣΕΦ.

«Δεν έχουν τον Σλούκα, που είναι σημαντικός παίκτης. Πιστεύω πως δεν είναι ανίκητοι. Πολλά εξαρτώνται από τον Αντετοκούνμπο. Είναι τελείως διαφορετικός παίκτης από τον Λούκα, δεν δημιουργεί τόσο πολύ, αλλά είναι εξαιρετικός αθλητής και πολύ επικίνδυνος κοντά στο καλάθι», τόνισε ο Σλοβένος τεχνικός.

«Όλα είναι πιθανά σε ένα ματς, αλλά για να είμαστε δίκαιοι η Ελλάδα είναι το φαβορί. Είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να τους κερδίσουμε. Τα παιδιά το 2021 κέρδισαν τη Λιθουανία στο Κάουνας, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί ο Έλληνες έχουν υψηλού επιπέδου ομάδα και ξέρουν να παίζουν άμυνα», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Το ΣΕΦ για μένα είναι ένα από τα πιο άσχημα και κρύα γήπεδα σε όλη την Ευρώπη. Οι κερκίδες είναι μακρά, νιώθεις μακριά από όλα, ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι εκεί, ούτε ως παίκτης, ούτε ως προπονητής. Πρακτικά δεν βλέπεις τις κερκίδες και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς. Αυτό ίσως είναι ένα έξτρα κίνητρο για την Ελλάδα, που έχει πραγματικά πολύ καλή ομάδα».