ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 August, 2024 - 15:46

Categories: 

Ηρθε και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο

 

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο.

Στη χώρα μας βρίσκεται ήδη ο 25χρονος αμυντικός ώστε να σφραγίσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες. Ο διεθνής με την Ανγκόλα στόπερ θα περάσει από ιατρικά και εντός της ημέρας θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός αποκτά τον στόπερ-ηγέτη που αναζητούσε και μάλιστα με μία δοκιμασμένη λύση. Αφού ο Κάρμο αγωνίστηκε στην ομάδα του Πειραιά στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός από την Πόρτο, πραγματοποιώντας 20 εμφανίσεις, ενώ ήταν από τις «κολώνες» της ομάδας του Μεντιλίμπαρ στην ιστορική κατάκτηση του ConferenceLeague.

Το κόστος της μεταγραφής είναι 11 εκατ. ευρώ +4 σε μορφή μπόνους, όπως έχει γραφτεί στην Πορτογαλία και έχει επιβεβαιώσει ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Σύμφωνα, μάλιστα με τον Φαμπρίσιο Ρομάνο, ο Κάρμο θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ομάδα: