ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 March, 2024 - 21:28

Categories: 

Η διοίκηση της Λάτσιο στηρίζει τον Σάρι

Τα πράγματα τη φετινή σεζόν δεν κυλάνε ιδανικά για τη Λάτσιο και όπως είναι φυσικό υπάρχει γκρίνια στα αποδυτήρια. Κάποια δημοσιεύματα μάλιστα έκαναν λόγο πως οι σχέσεις του Μαουρίτσιο Σάρι με τον πρόεδρο Κλαούντιο Λοτίτο είναι στα άκρα και η διοίκηση σκέφτεται την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού.

Ωστόσο, οι «λατσιάλι» με ανακοίνωσή τους έβαλαν φρένο σε αυτές τις φήμες τονίζοντας πως στηρίζουν απόλυτα τον Σάρι ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

«Μετά τις ειδήσεις που παρουσιάστηκαν σε κάποια μέσα ενημέρωσης για τις υποτιθέμενες αξιολογήσεις της τεχνικής ηγεσίας, η Λάτσιο επιβεβαιώνει πως έχει απόλυτη στήριξη στον προπονητή Μαουρίτσιο Σάρι, διευκρινίζοντας πως έχει συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται το 2025. Από εκεί και πέρα όλα αυτά που ακούγονται ότι η Λάτσιο έχει προσεγγίσει άλλους προπονητές δεν έχουν καμία βάση».