ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

12 June, 2024 - 03:54

Categories: 

Η μάχη του σταυρού των δημοσιογράφων στις Ευρωεκλογές, ο νέος σταθμός του Θ. Κούση και... το ραδιόφωνο του καλοκαιριού στο ERTεcho!

Σε σύνολο 35 δημοσιογράφων που έθεσαν υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή, ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο πρώτος των πρώτων στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 307.741 ψήφους. Η Ελεονώρα Μελέτη τερμάτισε 5η για τη ΝΔ με 172.026 ψήφους. 

Στην Ευρωβουλή θα πάει και ο Δημήτρης Τσιόδρας. Αντιθέτως, έχασε την έδρα της η Μαρία Σπυράκη ενώ για μία ακόμη φορά δεν τα κατάφερε η Βίκυ Φλέσσα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου είναι ο 3ος ευρωβουλευτής που εκλέγει το ΠΑΣΟΚ, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ επανεξελέγη ο Κώστας Αρβανίτης που βγήκε πρώτος στο ευρωψηφοδέλτιο, όχι όμως και η Δώρα Αυγέρη  με τον Ευάγγελο Αντώναρο.

Αντίθετα, εκτός Ευρωβουλής έμεινε ο Στέλιος Κούλογλου, που είχε εκλεγεί το 2019 με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά η Νέα Αριστερά, όπου ανήκει πλέον, δεν πέρασε το 3%.

 

Με την Ελληνική Λύση ο Γιάννης Σκάλκος έμεινε πολύ πίσω ενώ ο Νίκος Πετρουλάκης δεν εξελέγη για 20.000 σταυρούς.

Το ραδιόφωνο του καλοκαιριού στο ERTεcho

 

 

To Kosmos και το Δεύτερο ένωσαν τις πιο καλοκαιρινές μουσικές σ’ ένα ξεχωριστό ραδιόφωνο, το Summerradio.gr!

 

Τραγούδια με άρωμα Αιγαίου, Μεσογείου, Καραϊβικής και Ειρηνικού. Μελωδίες από τις περιοχές του κόσμου με δροσερές θάλασσες, υψηλές θερμοκρασίες, κλίμα τροπικό και αυθόρμητους ανθρώπους συναντώνται από σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου στο νέο διαδικτυακό σταθμό της ΕΡΤ, στο ERTεcho.

 

Αγαπημένες επιτυχίες από διαφορετικά είδη μουσικής, που ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα, από το χθες στο σήμερα, σε πολλές γλώσσες και αμέτρητες τοπικές διαλέκτους από νησιά με πλούσια μουσική ιστορία, θα μας συντροφεύσουν αυτό το καλοκαίρι.

 

Το Summerradio.gr είναι ο φανταστικός τόπος (www.summerradio.gr) όπου η Ελλάδα γειτονεύει με την Κούβα, η Χαβάη συναντά την Τζαμάικα και η Βραζιλία απλώνεται έως τη Μαδαγασκάρη.

 

Το καλοκαίρι μας έχει ένα σάουντρακ με πολλούς ρυθμούς σε μία διεύθυνση: Summerradio.gr.

 

Στο ERTecho.gr, στην οθόνη του κινητού, του tablet και του laptop σας

Η Μυθοπλασία Alpha με δικό της φίλτρο στο TikTok

 

 

Με μία μακρά ιστορία επένδυσης στη Μυθοπλασία και τις ελληνικές σειρές, ο Alpha, λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, θυμίζει κάποιες από τις πιο αγαπημένες σειρές των τελευταίων ετών.Με έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο και μία cross platform ενέργεια, ο Alpha δημιούργησε ειδικό φίλτρο AR στο Tik Tok για τη #MythoplasiaAlpha.

 

Πιο συγκεκριμένα, διαχρονικές σειρές των τελευταίων ετών του #alphatv εμφανίζονται στην οθόνη και ο χρήστης καλείται να τις κατατάξει από το 1 έως το 10 με την πιο αγαπημένη του στο νούμερο 1.

 

Με τον τρόπο αυτό ο Alpha ενισχύει τη διάδραση με τους τηλεθεατές και σε άλλες πλατφόρμες όπου οι τηλεοπτικές σειρές είναι το αγαπημένο θέμα «συζήτησης».

 

Φίλτρο: https://vm.tiktok.com/ZGeqW4YqA/

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ο τρίτος αγώνας της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ 3, εκανε 14% στο σύνολο και πάνω από το 18% στο 18-54...

-Αυτή η Κυριακή (16/6, 22:00 Novacinema1) έχει Οσκαρικό χρώμα και πρεμιέρα μεγατόνων στη ζώνη Sunday Premiere της Nova! Η αριστουργηματική βιογραφία “Oppenheimer ” (2023, διάρκειας 180’) που σάρωσε τα Oscar 2024, έρχεται να καθηλώσει τους σινεφίλ...

-Tην Τετάρτη (12/06/24) θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της  ΕΡΤ ΑΕ με δύο θέματα: Το πρώτο αφορά την επέκταση κατά  6 μήνες της προσωρινής θητείας  της διευθύνουσας συμβούλου Κατερίνας Κασκανιώτη και το δεύτερο την τοποθέτηση του νέου έβδομου μέλους του συμβουλίου...

-Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Κιούση. O ταλαντούχος καλλιτέχνης θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον ΑΝΤ1, με την παρουσίαση των αγαπημένων τηλεπαιχνιδιών «5x5» και «5x5» ΣΠΕΣΙΑΛ...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com