ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 January, 2024 - 22:59

Categories: 

Η Μακάμπι τιμώρησε τα λάθη του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Βελιγράδι και ηττήθηκε από την ψυχωμένη Μακάμπι με 90-75. Με τους Λεσόρ και Γκριγκόνις σε πολύ άσχημη βραδιά οι «πράσινοι» που παρατάχθηκαν χωρίς τους  τραυματίες Σλούκα και Βιλντόσα, πλήρωσαν τις αμυντικές τους αδυναμίες και τα πολλά τους λάθη.

Με τους Γκατρντ και Ναν να βγαίνουν μπροστά το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 29-35, αλλά στη συνέχεια … έσβησε αγωνιστικά και επέτρεψε στους τυπικά γηπεδούχους να επιβάλλουν τον γρήγορο ρυθμό τους και να φτάσουν σε συνεχόμενους αιφνιδιασμούς. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την ομάδα του Αταμάν, που είδε τον Ναν να αποχωρεί με ενοχλήσεις τον αγκώνα και να τίθεται εκτός από την συνέχεια της αναμέτρησης. Με τους Μπράουν και Μπόλντγουιν να ηγούνται στο σκοράρισμα, η ομάδα του Κάτας προσπέρασε στο σκορ για να κλείσει  το πρώτο μέρος με 43-36. Στο 28’ μάλιστα η Μακάμπι βρέθηκε να προηγείται με διαφορά 13 πόντων για το 55-42. Ο Παναθηναϊκός με τους Αντετοκούνμπο και Καλαϊτζάκη να προσφέρουν λύσεις, μείωσε σε 66-62, αλλά μέχρι εκεί.

Ομάδα: