ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 May, 2024 - 15:58

Categories: 

Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια του τελικού του Conference League που είναι αγορασμένα από δευτερογενή αγορά!

 

 

Πράξη φέρεται να κάνει η UEFA για τα όσα είχε προειδοποιήσει προ ημερών για τα εισιτήρια του σημερινού τελικού του Conference League. Σύμφωνα με πληροφορίες που καταφτάνουν αλλά και «καταγγελίες» από οπαδούς η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει αρχίσει να προχωρά σε ακυρώσεις εισιτηρίων του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα.

Αφορά εισιτήρια τα οποία δεν έχουν αγοραστεί από τους επίσημους φορείς, δηλαδή, την UEFA, τον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, αλλά από τις λεγόμενες δευτερογενείς αγορές, όπως για παράδειγμα πλατφόρμες μεταπώλησης εισιτηρίων κτλ.

Τα εισιτήρια αυτά η UEFA έχει αρχίσει να τα ακυρώνει με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί μεγάλες αντιδράσεις από τους οπαδούς, κυρίως Έλληνες που έχουν στην κατοχή τους τέτοια εισιτήρια.

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι θα συμβεί και το εάν θα διατεθούν και πάλι τα εισιτήρια τα οποία έχουν ακυρωθεί…

Υπενθυμίζουμε τι ανέφερε η ανακοίνωση της UEFA:

«Όλα τα εισιτήρια των τελικών των ανδρικών διοργανώσεων της UEFA και του UEFA EURO 2024 είναι ψηφιακά εισιτήρια και διανέμονται μέσω της επίσημης εφαρμογής για κινητά UEFA Tickets, η οποία περιέχει υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Δεν υπάρχουν χάρτινα εισιτήρια ή εισιτήρια εκτύπωσης στο σπίτι.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται από μη εξουσιοδοτημένους τρίτους, ιστότοπους ή πρακτορεία, καθώς και από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ή από πλανόδιους πωλητές μπορεί να ακυρωθούν από την UEFA ανά πάσα στιγμή και οι φίλαθλοι είναι πιθανό να μην εισέλθουν ή να αποβληθούν από το στάδιο.

Επιπλέον, σύμφωνα με ορισμένους νόμους, η μη εξουσιοδοτημένη πώληση εισιτηρίων αγώνων μπορεί να συνιστά ποινικό αδίκημα και είναι ένα θέμα που η UEFA αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά. Η UEFA εφαρμόζει ενεργά τους όρους και τις προϋποθέσεις πώλησης εισιτηρίων και, στην πραγματικότητα, αρκετές εκατοντάδες εισιτήρια έχουν ήδη ακυρωθεί ενόψει των τελικών αγώνων συλλόγων UEFA και του UEFA EURO 2024, καθώς προσφέρθηκαν ή/και μεταβιβάστηκαν κατά παράβαση των όρων και προϋποθέσεων πώλησης εισιτηρίων.

Συνιστάται επίσης στους φιλάθλους να μην ταξιδεύουν στα γήπεδα χωρίς εισιτήρια, καθώς η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη έγκυρου εισιτηρίου», ανέφερε η συγκεκριμένη ανακοίνωση - προειδοποίηση της UEFA.

 

Ομάδα: