ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

8 April, 2024 - 02:17

Categories: 

Θεαματικότητες, αποκάλυψη “Δίκης” και...οι γυναικοκτονίες στη «Μεγάλη Εικόνα»!

Πρώτο ήταν για μια ακόμη εβδομάδα το Mega με 13,2% την εβδομάδα 25 – 31 Μαρτίου, σύλφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.  Δεύτερος ήταν ο Alpha με 13% και τρίτος ο ΣΚΑΪ με 11,2%. Ακολούθησαν ο ΑΝΤ1 με 11,1%, το Star με 10,5%, η ΕΡΤ1 με 6,1%, το Open με 4,5%, το ΜΑΚ TV με 2,5%, η ΕΡΤ3 με 2% και η ΕΡΤ3 με 1,3%. Συνολικά, τα κανάλια εθνικής εμβέλειας συγκέντρωσαν το 75,4% και τα «άλλα κανάλια» της Nielsen το 24,6%.

Αποκάλυψη “Δίκης”: Ξέπλυμα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ μέσω παράνομου στοιχηματισμού

 

 

Η “Δίκη στο Open”, στη νέα εποχή.Το μακροβιότερο talk show, τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open.

 

Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

 

 ΑΝΑΛΥΣΗ: Το ντέρμπι των Δικεφάλων: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ – Απευθείας από την Κύπρο ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου.

 

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Που οδηγείται το πόρισμα για το ξέπλυμα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ μέσω παράνομου στοιχηματισμού – Στο studio οι δημοσιογράφοι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Μαίρη Μπενέα.

 

 ΘΕΜΑ: Οι πειθαρχικές κυρώσεις για τα χειραγωγημένα ματς και τι προβλέπει η FIFA – Αναλύει ο δικηγόρος και καθηγητής αθλητικού δικαίου Γρηγόρης Ιωαννίδης.

 

 ΕΡΕΥΝΑ: Η διαιτησία πάλι στο εδώλιο – Σχολιάζουν ο πρώην διεθνής διαιτητής Γιάννης Σταυρίδης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος.

 

Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

 

 

Οι γυναικοκτονίες στη «Μεγάλη Εικόνα»

 

 

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 00:10, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, γονείς θυμάτων μιλούν στη Νίκη Λυμπεράκη και τη «Μεγάλη Εικόνα» για τα κενά του συστήματος και όσα πρέπει να αλλάξουν στην Ελλάδα.

 

Στο στούντιο του MEGA συνομιλούν η Κατερίνα Κώτη, μητέρα της Ντόρας Ζαχαριά που δολοφονήθηκε στα 31 της χρόνια από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο, η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς Μανωλακέλλη, που δολοφονήθηκε στα 24 της από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Λέσβο και η Ρόζα Φωτιάδου, μητέρα της Σοφίας Σαββίδου που δολοφονήθηκε μαζί με τη σύζυγο του δράστη στη διπλή γυναικοκτονία έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά το 2020.

Μαζί τους, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της βίας Κική Πετρουλάκη και από το Διδυμότειχο οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη.

Παρεμβαίνει η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη ακάφη!

-Συνεργασία με τον όμιλο του Γιάννη Φιλιππάκη ξεκίνησε η Μαρία Δεναξά, η οποία, πρόσφατα απολύθηκε από τον όμιλο του REAL Group...

-Το First Dates, επιστρέφει μέσα από την οθόνη του Star, ανανεωμένο, με μοναδικό σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην αγάπη!

 

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο First Date, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 23:15...

-Καλό βράδυ και εις αύριον τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com