ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

8 June, 2024 - 18:57

Categories: 

Θρήνος στον Παναθηναϊκό – “Έφυγε” στα 60 του ο Πάρης Δερμάνης

Ο Πάρης Δερμάνης, ο «αιώνιος» φροντιστής του Παναθηναϊκού, «έφυγε» από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 8/6 και αφού έδωσε μάχη τον τελευταίο μήνα, βυθίζοντας στη θλίψη το «τριφύλλι».

 

Υπήρξε μια από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές της οικογένειας των «πράσινων».

 

Ο Πάρης Δερμάνης, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5), είχε υποστεί ανακοπή, όταν η αποστολή του Παναθηναϊκού ήταν στο Βελιγράδι για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι για τα πλέι οφ της Euroleague.

 

Από τότε νοσηλευόταν. Αρχικά σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Σερβίας, πριν την μεταφορά του στην Αθήνα, όπου τελικά κατέληξε το πρωί του Σαββάτου.

 

Ο Πάρης Δερμάνης ήταν φροντιστής των «πράσινων» τα τελευταία 17 χρόνια και ήταν μία από τις πλέον αγαπητές φιγούρες στην πράσινη οικογένεια, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί σε αντίστοιχη θέση και στην ΑΕΚ.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών.

 

Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μάϊου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια…

Ομάδα: