ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 May, 2024 - 17:48

Categories: 

Ιμπόρα: «Η καρδιά μου ζητάει να επιστρέψω στη Λεβάντε»

 

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έδωσε συνέντευξη στην ισπανική εκπομπή «El Larguerο»  μετά την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό και του πέμπτου προσωπικού του ευρωπαϊκού τροπαίου Ο 36χρονος μέσος, αφού στάθηκε  στους πανηγυρισμούς, η ένταση των οποίων τον εντυπωσίασε και τόνισε ότι ο Μεντιλίμπαρ άξιζε τον τίτλο, δεν παρέλειψε να εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Λεβάντε.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Ιμπόρα:

«Οι Έλληνες είναι πολύ παθιασμένοι. Ήταν τρομερός ο τρόπος με τον οποίο γιόρτασαν την κατάκτηση του Conference League. Ο τίτλος αυτός ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο κόσμος το καρτερούσε χρόνια. Παρότι ο αγώνας τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα και φύγαμε από το γήπεδο πολύ αργά, οι δρόμοι ήταν κατάμεστοι και ήταν δύσκολο για το πούλμαν μας να κινηθεί. Έφτασα στο σπίτι κατά τις 7 το πρωί. Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα που δεν μπόρεσα να κοιμηθώ πάνω από μια ώρα», ανέφερε.

 

Ομάδα: