ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 March, 2024 - 17:57

Categories: 

Κάνααν: «Λατρεύω τα μεγάλα ματς!»

 

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται πυρετωδώς για το κομβικό ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό  για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Με τον Αϊζέια Κάνααν να δίνε μέσω δηλώσεων του στο «Eurohoops» το έναυσμα για μία ακόμη νίκη απέναντι στους «πράσινους» που αυτομάτως θα φέρει τον Θρύλο στην προνομιούχο τετράδα

 

Αρχικά, μιλώντας στο Eurohoops, ο «killer» των «ερυθρόλευκων» είπε: «Μετά από πέντε ματς φέτος με τον Παναθηναϊκό, καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας. Δεν είναι πια εύκολο να κρύψει κάτι ο ένας από τον άλλον. Ο καθένας, τόσο στη δική μας ομάδα όσο υποθέτω και στη δική τους, κατανοεί τη σημασία αυτών των αγώνων. Το ίδιο ισχύει και για τον επόμενο και είναι σημαντικό για εμάς που θα παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Κάθε ματς στην έδρα σου είναι κάτι σαν τρόπαιο! Ελπίζουμε να έχουμε κάποιους από τους τραυματίες μας πίσω και να συνεχίσουμε να παλεύουμε όπως κάνουμε πάντα, για να βρεθούμε σε πλεονεκτικότερη θέση στο κλείσιμο της χρονιάς. Όλοι παίζουν εναντίον όλων. Η έδρα είναι κάτι σημαντικό, θέλουμε πάντα να την προστατεύουμε και είναι πάντα καλό για τον κόσμο μας να είμαστε εδώ».

 

Και πρόσθεσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού: «Ακολουθούμε αυτό που μας λέει πάντα ο κόουτς Μπαρτζώκας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αν συνεχίσουμε έτσι, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Αυτό μάς έχει δείξει η πορεία μας αυτά τα χρόνια. Κάθε φορά που έχεις την ευκαιρία να είσαι στο δικό σου ‘στρατόπεδο’ αυτό είναι πλεονέκτημα για σένα και θέλουμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία να το διεκδικούμε. Είμαστε σε μία περίοδο στη σεζόν που δεν μετρούν οι αντιπαλότητες και οι βεντέτες. Μόλις τελειώσει και το παιχνίδι με τον ‘Πάνα’, θα κοιτάξουμε αμέσως το επόμενο. Δεν μπορείς να σταθείς σε αυτό, είτε έχεις κερδίσει, είτε έχεις φύγει ηττημένος. Βάσει της τωρινής βαθμολογίας, μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμο. Κάθε νίκη μετρά πια περισσότερο και μία ήττα μπορεί να σε αφήσει αρκετά πίσω. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι απλώς το επόμενο».

 

 

Όσο για τα ντέρμπι του Θρύλου με τον ΠΑΟ, ο «Ησαΐας» ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο αγαπημένος μου αντίπαλος. Μου αρέσει να παίζω εναντίον τους, όπως λατρεύω να αγωνίζομαι σε σπουδαία ματς. Ξέρουμε τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια για τους οπαδούς μας. Είναι μία μεγάλη αντιπαλότητα. Σε κάθε μεγάλη στιγμή, με μεγάλους αντιπάλους, ο καθένας θέλει να δείχνει την ικανότητα, το ταλέντο και το ένστικτό του. Αν είμαστε όπως συνήθως στην άμυνα, όλα θα είναι μία χαρά».

 

Ομάδα: