ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

15 October, 2024 - 16:20

Categories: 

Και εγένετο...Panthers FC!

Για τον περισσοτερο κόσμο, όταν ακούει την ποδοσφαιρική ομάδα "Πάνθηρες;", το μυαλό πάει στον Πανιώνιο. Μία παρέα, ωστόσο, τους τελευταίου μήνες, έχει βαλθεί να αλλάξει τα δεδομένα, τις σταθερές, στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας μας...

Panthers FC - ήρθαν για να μείνουν!

Οι Panthers FC Είναι μια ομάδα που αποτελείται από νέα άτομα που διψάνε να προσφέρουν και έχουν όνειρο να δημιουργήσουν την μεγάλη ομάδα των Panthers FC. Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να βρεθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τη σεζόν που διανύουμε συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΣΕΑ. Το ρόστερ αποτελείται από νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές  που ξεδιπλώνουν την ποδοσφαιρική τους προίκα κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Αθήνας. Το προγούμενο Σάββατο (12/10), οι «Πάνθηρες» «κατασπάραξαν» τους «Δράκους» Dragons με 4-0!

Άνοιγμα φωτογραφίας

Άνοιγμα φωτογραφίας

Μάλιστα πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή George Μπαλντοκ.

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "Ta πιο βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ και στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Η απώλεια αυτή μας γεμίζει Θλίψη, και και σκέψη μας είναι μαζί σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι PANTHERS FC στέκονται δίπλα σας σεβασμό και στήριξη. ο Τζορτζ θα μείνει για πάντα στι καρδιές μας και δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ας RATME RS arulnu atarnieti falaauethal τ TZOPTZ ΜΠΑΛΝΤΟΚ 1993-2024 1993 2024"

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο General Manager - ποδοσφαιριστής Νίκος Λαρεντζάκης και ο προπονητής της ομάδας Μάκης Παπαγερασίμου  μίλησαν για το πλάνο των «Πανθήρων»:

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του προπονητή Μάκη Παπαγερασίμου:

https://www.instagram.com/reel/DBGzmAnIlVA/?igsh=MWloMDhjNDkwYXI3bg%3D%3...

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή - General Manager της ομάδας, Νίκου Λαρεντζάκη:

https://www.instagram.com/_panthers.f.c/reel/DBHW4D7ooVx/

Η ομάδα των "Panthers FC", αποτελείται από μια παρέα ατόμων, που έχουν το χόμπι να παίζουν μπάλα, να αφήνουν τις οικογένειές τους και να κυλάνε το τόπι κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Αθήνας, σε επαγγελματικά πρότυπα, που έχουν τη δύναμη του πάνθηρα, το πάθος και την δίψα για δημιουργία, για επιτυχίες και το όραμα στα επόμενα χρόνια, να "καμαρώσουν" τους "πάνθηρές" τους στις επαγγελματικές κατηγορίες της Ελλάδας.

Κυρίες και Κύριοι, οι Panthers FC είναι εδώ, συστήθηκαν στο κοινό και να είστε σίγουροι πως εμφανίστηκαν στην ποδοσφαιρική σκηνή για να καθιερωθούν!