ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

17 May, 2024 - 17:33

Categories: 

Καρεμπέ: «Πάμε να σηκώσουμε το τρόπαιο!»

Ο στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, έδωσε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην ισπανική «Marca» εν όψει του τελικού της Ρεάλ Μαδρίτης, τη φανέλα της οποία τίμησε για 2,5 χρόνια, με την Ντόρτμουντ για τον τελικό του Champions League.

Με το υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού να στέκεται στην αλλαγή σελίδας του πειραϊκού συλλόγου με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώτο τελικό ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 53 χρόνια, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου.

 Παράλληλα, ο Καρεμπέ στάθηκε στην αλλαγή που έφερε στον «ερυθρόλευκο» οργανισμό η πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στο ισπανικό μοντέλο διοίκηση που έχει υιοθετήσει ο Ολυμπιακός.

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ στη Marca:

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης:

«Θα είναι μοναδικό για εμάς και για όλη την Ελλάδα. Ήταν το 1971 με προπονητή τον Πούσκας όταν ο Παναθηναϊκός ήταν η τελευταία ελληνική ομάδα που έφτασε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τώρα είναι η σειρά μας. Σίγουρα τα πηγαίνουμε καλά με τον Μεντιλιμπάρ».

 

Τι συνέβη και ο Μεντιλίμπαρ κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση στον Ολυμπιακό: «Είχαμε την ευκαιρία να χτίσουμε μια ομάδα με τον Μεντιλίμπαρ. Είναι όλα πολύ ισπανικά στον σύλλογο, με τον Κορδόν, με τον Χοσέ Ιγνάσιο, με πολλή δουλειά, με περισσότερους Ισπανούς τεχνικούς. Όλα ξεκίνησαν με τον Ντιέγκο Μαρτίνες. Με τον Μεντιλίμπαρ όλα λειτουργούν και ελπίζω να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό που έχουμε.»

 

Ομάδα: